7.3/10
וואו! פשוט סרט מצויין. שעתיים של הנאה צרופה! ווריס אישה מדהימה
סרט מעולה מרגש!!!נוגע ללב,סרט חובה
Desert Flower הסרט מבוסס על ספרה רב המכר של הדוגמנית ואריס דירי {סיפור חייה },סרט מרגש,עוצמתי,מוזיקה מעולה,דוגמנית מעלפת...סרט חזק ומומלץ בחום,נהנתי מכל רגע,ונושא הסרט מחריד וחייב להעלם מהעולם.
סרט מעולה עצוב וסוחט דמעות . משחק מצויין של השחקנית הראשית . רוצו לראות .
סרט חובה! חשוב לראות לדעת ולהתריע כנגד המנהג הנורא . סרט מרגש ומזעזע המלמד על מילת נשים בצורה שלא הכרנו לא ידענו . כל הכבוד לדירי על האומץ בחשיפה ובמלחמה כנגד התופעה.
הסרט מזכיר סיפור סינדרלה ומנגד את המציאות האכזרית ,הבורות והמנהגים של נשות אפריקה. סרט בנוי היטב בין ידידות ורומנטיקה,בין נופיה של לונדון וניו יורק לבין הנוף המדברי הסומלי. ו...זעקה של ילדה בת ה 3 שנושאת עימה צלקות למנהג המילה הנשית. מנהג שהורס נשים שחטאן היחיד הוא היותן נשים. סרט מחאה נגד מסורת לא אנושית,ברברית , שמטילה מום מידי יום באלפי נשים. רוצו לצפות .
סרט מרגש ומזעזע על גברים שרוצים עדיין גם בימינו גם בעולם המודרני והעולם השלישי לכבול את האשה שלא תוכל להרים קול ולהישאר כבולה ונרמסת על ידי הגבר שחושב שהוא היצור העליון ביותר לפני כולם
סרט מדהים, סיפור נוגע ללב המוצג בעדינות ומגיע לכל נימי הנפש. אבל הכי חשוב לא לשכוח שזה לא סרט - זה סיפור אמיתי וחשוב שהעולם יידע ויטפל.
משעמם. מתאים לילדות בנות 15 שחולמות לדגמן.תלוש מהמציאות והנושא המרכזי לא הובא לידי ביטוי בצורה טובה. סרט שיטחי ביותר
סרט מעולה. דרמה במיטבה המציגה את העולם האוניברסלי שבו אנחנו חיים ונוגעת בהומניות של כולנו...
סרט על מיקרה אמיתי שהרקע שלו מזעזע בעיקר כי התופעה המתגלה בו לא נעלמה עדיין מהעולם...הסיפור עובר בשלוש יבשות-סומליה,ארה"ב,ואירופה(בעיקר באנגליה-אהובתי),וזורם יפה את השעתיים שלו.ממליץ.
סרט מרגש.חובה אפילו הייתי אומרת.מחזיק אותך קשוב ורגיש למתרחש.שחקנית יפהפיה שרק להביט בה...מספיק. אבל המסר והשליחות אותה לקחה על עצמה ווריס דירי שזהו סיפור חייה...הוא עיקרה של החוויה-
זה לא מהסרטים שמתמקדים באיכות צילום או תסריט שנון. החוזק של הסרט הוא הסיפור. נהניתי מההומור המשעשע שנבע בעיקר מהחברה הטובה של וואריס, והשתלשלות העניינים הייתה מרתקת. מעבר לזה, מדובר במסמך מרתק על האמת של מה שקורה לנשים בארצות מסוימות (בעיקר באיסלאם). סיפורה של וואריס הוא אמיתי ומדהים, ונדיר שאישה ממקום כזה הצליחה להימלט ולהישאר בחיים, הכול כדי שהעתיד יוביל אותה לאן שהגיעה - נדמה שיד אלוהים מעורבת, ואולי נתן לה את היופי כדי שישמעו מה שיש לה להגיד.
סרט טוב.קשה שלא להעריץ את וואריס (סיפור אמיתי)על אומץ הלב , הנחישות והכוח לנסות לשנות את עתיד בנות עמה . הסרט הוא מסמך אנתרופולוגי מרתק