חדשות קולנוע וסרטים

בעיצומם של הפרויקטים: מי יחליף את פול ווקר?

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
בנובמבר האחרון הלך לעולמו השחקן פול ווקר בעקבות תאונה טראגית. לפני מותו ווקר לוהק לשני תפקידים בסרטים שונים: הראשון הוא התפקיד הראשי בסרט "סוכן 47" המבוסס על סדרת משחקי ההתנקשות "היטמן". התפקיד השני הוא בסרט "The Best of Me", המבוסס על ספר של ניקולס ספארקס. כעת, פורסם מי יהיו השחקנים אשר יחליפו את ווקר בכל אחד מן הסרטים.

[*]

ל"היטמן" לוהק לתפקיד הראשי רופרט פרנד, שאולי מוכר לכם בתור פיטר קווין מהסדרה "הומלנד". פרנד יגלם את המתנקש המקצועי האגדי שנשכר לחסל מטרות ע"י הסוכנות שמעסיקה אותו. בשנת 2007 יצא הסרט הראשון שהיה מבוסס על המשחקים, בכיכובו של טימות'י אוליפנט. לא ידועים פרטי עלילת הסרט החדש, אך לפי השמועות נראה שהוא יהיה יותר רימייק מאשר סרט המשך. את התסריט יכתוב סקיפ וודס – שגם כתב את הסרט הקודם ויביים אותו אלכסנדר באך. כרגע אין תאריך יציאה לסרט.

ב "The Best of Me" ווקר יוחלף ע"י ג'יימס מארסדן (טרילוגיית "אקס-מן"). הסרט מספר על זוג אוהבים בתיכון שדרכיהן התפצלו. הם נפגשים שוב לאחר 25 שנה בעקבות מותו של המורה הרוחני שלהם מהתיכון ומגלים כי החיים של שניהם לא הלכו כפי שתכננו. לצדו של מארסדן תככב מישל מונהאן ("קוד מקור") ויביים את הסרט מייקל הופמן ("נוכלת בהזמנה"). כרגע תאריך היציאה של הסרט הוא אוקטובר 2014.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט