חדשות קולנוע וסרטים

קומיקון - טריילרים ל"ליגת הצדק", "חיות הפלא" ו"המלך ארתור"

שלח לחבר הוסף תגובה
ממשיכים בדיווחים היומיים מכנס קומיקון בסן דייגו והפעם טריילרים חדשים לסרטים הגדולים ומה תהיה עלילת הסרט החדש על הענק הירוק?
קומיק-קון ממשיך בתנופה מלאה, וככל שהאירועים מתחזקים, הצורך שלי במילים מצטמצם. אחד ממפיקי מארוול, ריאן פנאגוס, חשף באירוע את השריון אותו ילבש הענק הירוק לקראת הסרט "ת'ור: רגנרוק" שעתיד לצאת שנה הבאה.

הדיווח הזה כנראה לא היה מעניין גם את האחיין בן השנה שלכם, אלא שהחליפה חשודה בדמיון שלה לחליפה שהענק לובש בסיפור הקומיקס "World War Hulk". למי שלא מכיר, הסיפור עוקב אחרי הענק הירוק, שהוצא לגלות מכדור הארץ על ידי הנוקמים, לאחר שהסב נזק כה רציני לכוכב, עד שהפתרון שנותר הוא גלות. התכנית, כמובן, נכשלת, והענק חוזר לכדור הארץ, כועס וזועם מתמיד, במטרה לנקום בנוקמים. מדובר באחת מעלילות הענק המוצלחות ביותר, לדמות שידועה בבעייתיות ביצירת עלילות סביבה. ייתכן שמארוול כעת מעוניינים ללכת בכיוון הזה במטרה לבסס את הענק כדמות עצמאית מיתר הנוקמים.

הרבה נאמר על "באטמן נגד סופרמן", ועד לגרסת הבמאי של סניידר, הרוב לא היה טוב. אך כעת לאחר שהגרסה יצאה לאוויר לעולם, ואיתה קצת נקודות חיביות לטובת הבמאי, שזכה מחדש באמון הצופים בגרסה המלאה לסרט שלו, כפי שהוא תכנן להציג אותה במקור. כעת מגיע טריילר ל"ליגת הצדק", שמציג בדיוק את מה שסוף הסרט הקודם הבטיח – ברוס ויין במסע אחר גיבורים שיוכלו לעזור במלחמה מול אויב שעתיד להגיע.

הטריילר מלא בהומור, ובניגוד למארוול גם עושה זאת תוך שמירת האופי של הדמויות. לגבי העלילה אין הרבה כרגע, אבל ללא ספק יש פה 2 וחצי דקות של אושר צרוף, עם פרויקט שמעריצי הקומיקס מחכים לו שנים רבות. הרגעים הבולטים הם ללא ספק הכימיה שבין בן אפלק ועזרא מילר ("הפלאש"), אך הצצות קטנות לסייבורג ואקווה-מן שוות לא פחות ומעוררות סקרנות לגבי הסרט.



לוורנר היה יום מוצלח ביותר, יחד עם הטריילרים מבטיחים ל"חיות הפלא והיכן למצוא אותם" ו"המלך ארתור: אגדת החרב".תהנו!

המלך ארתור



חיות הפלא

רז דנון - לעמוד הפרופיל | ביקורות / כתבות נוספות
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט