חדשות קולנוע וסרטים

יום הקולנוע חוזר: כל הסרטים ב-10 שקלים. מתי זה קורה ומה תוכלו לראות?

יום הקולנוע חוזר: כל הסרטים ב-10 שקלים. מתי זה קורה ומה תוכלו לראות?
שלח לחבר הוסף תגובה
לאחר מספר ימי קולנוע ישראליים, יום הקולנוע חוזר כאשר כל הסרטים בכל בתי הקולנוע בארץ יוקרנו ב-10 שקלים בלבד. אלה הסרטים שתוכלו לראות בו בבכורה והלהיטים וזוכי גלובוס הזהב שכבר מוקרנים ותוכלו לצפות בהם במחיר מוזל
לאחר מספר ימי קולנוע ישראליים, יום הקולנוע חוזר ביום חמישי הקרוב, ה-16 בינואר, כאשר כל הסרטים בכל בתי הקולנוע בארץ יוקרנו ב-10 שקלים בלבד. לפחות כאן גל ההתייקרויות במשק לא השפיע על המחיר.

אז מה נוכל לראות בבכורה ארצית? את סרטו של ארז תדמור "סודה" בכיכובם של רותם סלע וליאור רז, סרטי האנימציה "הממלכה של קנסקי" ו"תעלול של מירוץ" בדיבוב לעברית, סרט הפתיחה של פסטיבל ברלין "דברים קטנים כאלה" בכיכובו של קיליאן מרפי, הסרט התיעודי "Super/Man: סיפורו של כריסטופר ריב", הסרט הישראלי "ילד זין" בכיכובם של תובל שפיר ולאה לב, "לוחמות ללא גבול" - סרט אמריקאי בהשתתפותה של רונה-לי שמעון וסרט האימה "איש זאב".



סרטים שכבר מציגים בבתי הקולנוע ותוכלו לראות במחיר מוזל הם שובר הקופות של אדיר מילר "הטבעת", הזוכים הגדולים של גלובוס הזהב: "יופי מסוכן" בכיכובה של דמי מור, המיוזיקל "אמיליה פרז" עם סלינה גומז, זוכה דקל הזהב "אנורה" וסרטו של ג'סי אייזנברג "כאב אמיתי". עוד יוצגו: סרטו של פדרו אלמודובר "החדר הסמוך", הסרט "בייבי גירל" בכיכובה של ניקול קידמן, הלהיט הישראלי "בחורים טובים 2" והסרטים לכל המשפחה "מופאסה: מלך האריות", "מואנה 2", "סוניק 3" ו"מרשעת"

דני כפרי, מנכ”ל התאחדות ענף הקולנוע, מסר: “יום הקולנוע מאפשר לצופים ליהנות מהזדמנות ייחודית לראות יותר מסרט אחד במחיר סמלי, ולחוות את ההנאה שבהקרנה איכותית על המסך הגדול. עם מגוון עצום של סרטים ישראליים ובינלאומיים, מדובר ביום חג אמיתי לכל אוהבי הקולנוע. אני מודה לכל בתי הקולנוע בארץ על שיתוף הפעולה ביוזמה המיוחדת הזו.”
אלעד שלו - לעמוד הפרופיל | ביקורות / כתבות נוספות
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Flow1עם הזרםציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.9
Moana 22מואנה 2ציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 3.3
The Ring 20243הטבעתציון גולשים10 / 9.0ציון מבקרים5 / 2.4
Riviera Revenge4מכתבי אהבה מהריביירהציון גולשים10 / 8.9ציון מבקרים5 / 3.0
La Chambre des merveilles5חדר הפלאותציון גולשים10 / 8.8ציון מבקרים5 / 3.5
Elioאליאו Mickey 17מיקי 17 The Amateurהחובבן Dropדייט קטלני
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט