חדשות קולנוע וסרטים

נפרדים מ"חברים" ב- yes

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
היום (שני ה- 10 למאי) ישודר בערוץ 3 ב yes ספיישל מיוחד בתוכניתו של ג'יי לנו. התוכנית תשודר בשעה 22.00.ג'יי לנו, אחד המנחים המפורסמים והטובים שיש היום בארצות הברית, יושב עם ג'ניפר אניסטון, קורטני קוקס, ליסה קודרו, מאט לבלנק, מת'יו פרי ודיוויד שווימר, כוכבי הסדרה "חברים", שסיימה בשבוע שעבר את שידור העונה העשירית והאחרונה שלה.

הספיישל, שאורכו שעה, צולם על הסט של “Central Perk”, בית הקפה השכונתי של החבורה, באולפני The Warner Bros. בלוס אנג'לס ושישיית ה"חברים" מספרים בו על התוכנית, ובעיקר, כיצד היא שינתה את חייהם. לחצו על התמונה של ג'ניפר בכדי לראות את לנו יחד עם צוות השחקנים. התמונה אגב היא מתנת משרד יחסי הציבור. (Copyright © 2003 NBC, Inc. All rights reserved).
חברת ההפקה החליטה לצ'פר את השחקנים והסכימה שכל אחד מהם ייקח, בתום הצילומים, מזכרת אחת לביתו. ג'ניפר אניסטון (רייצ'ל) החליטה שהיא לוקחת את ספת העור מבית הקפה. דיוויד שווימר (רוס) לקח את שולחן הכדורגל המפורסם של ג'ואי וצ'נדלר. מתיו פרי (צ'נדלר) ומאט לה בלנק (ג'ואי) לקחו את ספות הטלוויזיה שעליהן ישבו כל כך הרבה זמן. ואילו קורטני קוקס לקחה את התמונה הממוסגרת שניצבת ליד הדלת בדירה של מוניקה.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט