חדשות קולנוע וסרטים

הלהקה שחזרה מעולם המתים

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
מה דעתכם על להקת רוק שמורכבת מהשחקנים והזמרים הלוהטים ביותר שיש? נשמע מדליק לא? ככה לפחות חושב ג'ורג' רומרו, אחד מבמאי סרטי האימה הנודעים שיש. מה הקשר בין במאי סרטי אימה ללהקת רוק? שכחנו לציין עובדה אחת קטנה, שבסרט שיוצא לדרך בימים אלו, כל הזמרים מתים!נכון לכתיבת שורות אלו הבמאי היה בקשר עם כוכבים נודעים כמו ג'וני דפ, דיוויד בואי, מרילין מנסון, אוזי אוסבורן וגוון סטפני. את הסרט המוזר שייקרא Diamond Dead ילחין ריצ'ארד הארטלי, שהלחין את "מופע הקולנוע של רוקי". המפיקים מנסים לבנות קהל לסרט שעדיין לא ידוע מתי ייצא וכבר העלו אתר אינטרנט (www.diamonddead.com) שזוכה להצלחה גדולה.

ההפקה כל הזמן מעדכנת את האתר עם חדשות על הליהוק, התסריט ועוד. "אנחנו מדברים עם ג'וני דפ" כתב לאחרונה המפיק "אנחנו יודעים שהוא מעריץ את הסרטים של רומרו וכרגע אנו מקווים שהוא יסכים להופיע, אפילו לא חשוב לנו איזה תפקיד הוא ייבחר. דיברנו גם עם דיוויד בואי, אוזי אוסבורן וגוון סטפני".
הסרט בהחלט הולך להיות מוזר, את התפקיד של ישו הציעה ההפקה לזמר מרילין מנסון.

חברת ההפקה של רידלי סקוט (גלאדיאטור) תפיק את הסרט שעוסק בבחורה צעירה שרוצה להצליח בעולם המוסיקה ומצטרפת ללהקה צעירה ולא מאוד מוצלחת. הצעירה, שהיא מפוזרת ולא אחראית, גורמת למותה של כל הלהקה. אחרי מפגש קצר עם השטן היא מוכרת את נשמתה תמורת החזרת הלהקה לחיים והפיכתה למצליחה.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט