חדשות קולנוע וסרטים

"ילדים טובים" בדרך ל L.A

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
בסך הכול שבועיים עברו מאז שנודע שסרטו דל התקציב של יאיר הוכנר, מבקר הקולנוע של אתר "סרט", יציג בתחילת יוני בפסטיבל הסרטים NewFest בניו-יורק, והסרט הוזמן להציג גם ב OutFest, פסטיבל קולנוע הומו-לסבי גדול המתקיים זו השנה ה- 23 בלוס אנג'לס בתחילת יולי.

"ילדים טובים" יציג ככול הנראה בניו-יורק בסוף השבוע הראשון של הפסטיבל בתאריכים 3-5 ביוני. הקונסוליה בניו-יורק בוחנת את האפשרות להציג את הסרט מול הקהילה היהודית בעיר. הסרט יציג ב OutFest שמתקיים בלוס אנג'לס בתאריכים 7-18 ביולי בעקבות המלצה של מנהל פסטיבל הסרטים בניו-יורק, באזיל טסויקוס.

הסרט העלילתי, שעוקב אחרי יומיים בחייהם של נערים העובדים בזנות, הופק בתקציב מזערי של 500 דולר ועד כמה שידוע הוא סרט הקולנוע העלילתי הזול ביותר אי פעם. זהו הסרט הישראלי הראשון מזה זמן רב שהוגבל לצפייה מגיל 18. בסרט משתתפים דניאל אפרת ("שיקגו", "מיקה שלי") ויובל רז ("החצר", "שלמה המלך ושלמי הסנדלר") לצידם משתתפת האייקון התל אביבי ויקירת הקהילה גילה גולדשטיין. בסרט משתפים גם נילי צרויה, אורי אוריין, תומר אילן, דביר בנדק, בני אלדר, ומור דרעי.

"ילדים טובים" מציג בימים אלו בהצלחה מול אולמות מלאים בהצגת חצות בימי חמישי בסינמטק תל אביב. בעקבות זאת החליט הסינמטק להמשיך להציג את הסרט גם במהלך יוני.

לחצו על התמונה של דניאל אפרת כדי לראות יובל רז ואורי אוריין.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט