חדשות קולנוע וסרטים

"ראנגו" – מאחורי הקלעים

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: בן חכים

הוליווד ידועה בטכניקות החדשות אותן היא מייצרת. לפני כמה שנים הייתה זו טכניקת לכידת התנועה בסרטי אנימציה בה השתמשה כדי ללכוד את ההוויה הטכנית המדוייקת של הדמות. היום הדברים נראים קצת אחרת - דווקא עם ההשתכללות הטכנולוגית, ניתן לראות ניצנים של הבנה קולנועית עמוקה יותר –"לכידת תחושות".

הבמאי גור ורבינסקי ("שודדי הקאריביים") משתמש בטכניקה המפתיעה אך ההגיונית בסרטו החדש "ראנגו", בקולו של ג'וני דפ ומבין כי יותר חשוב ללכוד את האווירה וההדים שיוצרות הדמויות מאשר הטכניקה הקרה.

"ראנגו" מספר על זיקית הרוצה לטעום מעט מהחיים הפרועים ומוצאת את עצמה במערב הפרוע מותקפת ע"י פושעים ומוכרחה לשחק את התפקיד אותו רצתה לחוות מלכתחילה, רק הפעם בעל כורחה.

צפו בסרטון מאחורי הקלעים:



"ראנגו", בקולותיהם של ג'וני דפ, ביל ניי ("שודדי הקאריביים – סוף העולם", "אהבה זה כל הסיפור"), אביגייל ברסלין ("מיס סאנשיין הקטנה"), טימותי אוליפנט ("מת לחיות 4") ואלפרד מולינה ("ספיידרמן 2"), ייצא לאקרני ארה"ב ב – 4 למאי, 2011. בישראל צפוי לצאת ב – 7 לאפריל.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט