רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

מאשים טרבולטה לא מוותר מהר כל כך
שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: בן חכים
חם בהוליווד - בהמשך לדיווחים על התביעה שהוגשה נגד ג'ון טרבולטה על סך 2 מליון שקלים בגין הטרדה מינית שהגיעה ממסאג'יסט הטוען כי טרבולטה כפה עליו מין בזמן שזה שכר את שירותיו למסאז', החלו דיבורים על כך שאולי התובע יגיע להסכם עם עורכי דינו של טרבולטה, התובע מנגד, מכחיש זאת בכל תוקף.
"אני רוצה משפט מלא עם שופט פרטי", אוקורי אוקורוצ'ה אומר למגזין "פיפל". "לא יהיה הסכם לעולם. אני רוצה פרטיות עבור קורבנות מין". "נראה שעורכי דינו של טרבולטה {בכך הוא מתכוון למרטי סינגר} רוצים חתיכת מלחמה וזה מה שהם יקבלו ממני", מוסיף אוקורוצ'ה.
לא פשוט להיות טרבולטה בימים אלו. הפרשייה, המיוחסת לכוכב, שנחשד מספר פעמים בעבר לגבי זהותו המינית, לא עושה לו חיים קלים. עורך דינו של טרבולטה, מתכוון להוכיח כי טרבולטה כלל לא שהה באותו הזמן במלון המדובר, מדיווח של מגזין "פיפל".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו ! רלוונטי
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)