חדשות טלוויזיה / סדרות

איילת זורר מצטרפת ל"שטיסל"

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: יאיר פרי

איילת זורר מצטרפת לקאסט של סדרת הדרמה החדשה של yes- 'שטיסל' שיוצאת לצילומים בימים אלו. זורר תשחק את דמותה של אלישבע, יפייפיה חרדית שהתאלמנה פעמיים. בעוד אלישבע עסוקה בעבודתה היומיומית, גידול בנה בן העשר מנישואיה הראשונים ובבדידותה, היא נהפכת למושא תשוקתו של עקיבא, אותו ישחק מיכאל אלוני.

עקיבא הוא 'רווק מזדקן' בן 26 בשכונת גאולה של שנות האלפיים, שחי בדירה קטנה המשקיפה לרחוב החרדי השוקק יחד עם שולם, אביו האלמן- דבל'ה גליקמן. התגייסותה המרגשת של השחקנית ההוליוודית משלימה את הקאסט של הסדרה החרדית שבמרכזה היחסים בין האב לבן החיים כמעין שותפים לדירה, חולקים הומור ציני וחיפוש אחר אהבה.

את הסדרה יצרו וכתבו אורי אלון ויהונתן אינדורסקי ומביים אלון זינגמן (סרט הקולנוע 'בין השמשות'(. הסדרה עתידה לעלות בyes- ב - 2013. אם ירצה השם.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הטלוויזיה
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר Bring Her Backלהחזיר אותה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט