חדשות קולנוע וסרטים

נרצחי הפיגוע בהקרנת באטמן תובעים את בית הקולנוע

23/9/2012
שלח לחבר+ הוסף תגובה
מאת: בן חכים

3 מנפגעי הרצח המאסיבי שהתרחש בעיירה שבקולורדו ב – 20 ביולי, במהלך הקרנת הבכורה של הסרט "עלייתו של האביר האפל" החליטו לתבוע את בית הקולנוע בו הציג הסרט, היות ולא הייתה מותקנת בו מערכות דלתות האמורות להשמיע אזעקה ברגע שפותחים אותן.

בשתי תביעות נפרדות שהוגשו לבית המשפט ביום שישי האחרון, דניס טריינום, ברנדון אקסלרוד וג'ושוע נולאן, טענו כי הדלתות של מולטיפלקס הקולנוע בו הוקרן הסרט היו אמורות להצטייד במערכת אזעקה.

הרשויות טוענות כי ג'יימס הולמס, שהורשע ב – 24 מעשי רצח מדרגה ראשונה ועוד 116 נסיונות לרצח, הגיע מהדלת הראשית אך יצא במהלך ההקרנה מאחת מדלתות יציאת החירום לרכבו על מנת להביא את הרובה ואת אקדח היד שלו כדי לטבוח ב – 12 נוכחים ובכ – 58 פצועים.

לפי ה"דנבר פוסט" בית הקולנוע היה צריך להצטייד גם כן באבטחה בהקרנת החצות, מה שלא קרה. כל צד מבקש 750 אלף דולרים על הנזק.

עדיין אין תגובה מבית הקולנוע, אבל התביעה הוגשה בהמשך להתרגשות המתחם, שנסגר מאז הצילומים, לפתיחתו המחודשת בשנה הבאה, מדיווח של חדשות "E!".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
סרטים מומלצים ע"י הגולשים
I Swear
1מילה שלי
ציון גולשים
9.4/10
ציון מבקרים
3.8/5
The Great Lillian Hall
2ליליאן הול: האור שבפנים
ציון גולשים
9.3/10
ציון מבקרים
2.3/5
Minions and Monsters
3מיניונים ומפלצות
ציון גולשים
8.9/10
ציון מבקרים
3.0/5
Toy Story 5
4צעצוע של סיפור 5
ציון גולשים
8.8/10
ציון מבקרים
3.8/5
Colours of Time
5צבעי הזמן
ציון גולשים
8.7/10
ציון מבקרים
3.5/5
טריילרים חדשים
The Dog Starsכוכבי הכלב Stitch Headפרנקי והמפלצות One night onlyלגמור את הלילה SpiderMan Brand New Dayספיידרמן: יום חדש
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט
Xאוהבים לחיות ב Seret?לחצו ועקבו גם באינסטה!
Xאוהבים לחיות ב Seret?פרגנו בלייק והישארו מעודכנים גם בפייס!