לא מסכימה עם אלי כהן ועוד רבים פה. הסרט משעשע ומצחיק. מאוד נהנתי לראותו. אדי מרפי משחק פשוט נהדר.
חיכיתי שעה לצחוק..והוא לא הגיע..הכי גרוע שראיתי עד עכשיו..
סרט ענקי ממש מצחיק
וואו!מדהים!פשוט מדהים,כמה גרוע הסרט הזה.השחקנית שמשחקת לצדו של אדי מרפי היא פשוט השחקנית המעצבנת ביותר שראיתי.היו כמה רגעים מצחיקים פה ושם אבל באמת סרט רע מאוד.אני מקווה שזהו לא סרטו האחרון של אדי מרפי,כי לא מגיע לו שנורביט יהיה סרטו האחרון.
אחלה סרט!! אל תקשיבו למה שאומרים ותרוצו לראות! מי שאוהב קומדיה תותחית שילך לזה! זה פשוט קורע! הסרט מתאים יותר לבנים ולא לבנות...
אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי, אפילן לא הבנתי מה אמור להיות מצחיק.
תעשו לעצמכם טובה ואל תראו את הסרט המזעזע הזה!
סרט גרוע. יש קטעים מצחיקים פה ושם אבל בגדול- שטחי מאוד וחובבני
סרט קיטשי, הומור מאוד רדוד. יש בו המון סקס אז זה ממש לא לילדים... באמת כמו שעוד מישהו פה כבר אמר, כל הקטעים המצחיקים היו כבר בפרומו... לפי דעתי זה היה יותר סרט אימה מקומדיה. בקיצור. לא מומלץ בכלל! אם תתעקשו לראות, תראו בדי וי די
באמת סרט די גרוע מיציתי אחרי רבע שעה את הסרט ונמאס כבר אחרי חצי שעה.. ראיתי עם עוד כמה חברה, ואני היחידה שראתה עד הסוף.. לא שווה את זה.
לאאאא להסס ולאאאא לפספס שווה כול גרוש סרט מדהייים ומצחיק מאוד לא יכולתי לנשום וכמעט השתנתי במכנסיים לא לפספססססס
סרט מצחיק. אני בסה"כ מאוד נהניתי. שווה ללכת לראות
סרט מצחיק ברמה בינונית לא שיא הצחוק אבל בכללי סרט נחמד..
חברים יקרים אני ממליצה בחום רב ללכת לסרט החזק ביותר והמצחיק שלא תוכלו לנשום מרוב צחוק אני הלכתי עם חברות שלי ומאוד נהנהו מהסרט הזה ואנחנו לא מפסיקות לדבר עליו שהוא היה סרט מוצלח ד"ש לאחיות שלי בדם מורן ונטע אוהבת אותכן ואני אשמח לתגובות ממכם מי שלא קונה כרטיס הוא פרייאר הבטחה לי שתהנו צפייה מהנה !
שמעו הסרט הזה כל כך גרוע שאין איך לתאר את זה סרט משעמם ברמות אולי יש כמה קטעים מצחיקים אולי 2-3 כל השאר זה סתם סרט משעמם ארוך לטעמי והוא רדוד בצורה שאין לתאר! עכשיו לא בשביל להמחיש כמה הסרט משעמם אני פשוט נרדמתי אחרי ההפסקה עד סוף הסרט! חבל על הכסףףףףףףףףףף
טוב, נו...ברור שלא הייתי הולכת לראות את "נורביט" ככה סתם...אפשר להאשים את האחייניות ואת חופשת חול המועד...אז נכון, זה לא סרט גורמה ושניצר בוודאי ייתן חצי כוכב אם בכלל חחח , אבל מה...אדי מרפי קורע מצחוק ולשם כך באנו ! הילדות נהנו, המבוגרים גם כן..צחקנו מהקטעים האוויליים וחייכנו כשמרפי הכניס בקטנה כמה הערות ציניות על עמים שונים...זהו סרט טיפה וולגארי ואולי לא מתאים לכל הגילאים, ויחד עם זאת, הוא עושה את העבודה, ומותיר אותנו עם חיוך על הפנים ודלי ריק של פופקורן, והלא לשם כך באנו מלכתחילה !
הסרט הגרוע ביותר של אדי מרפי..צחקתי מכמה קטעים בודדים בלבד.. השאר משעמם.. לא מומלצץ!!!
אני ראיתי את הסרט בקניון גבעתיים. זה סרט ממש מצחיק וכל מי שאוהב לצחוק, זה סרט בשבילו. היו שם קטעים שהם לא ממש לילדים- אבל זה לא נורא, כי הוא מצחיק, וקטעים קטנטנים כאלה לא מפריעים למהלך הסרט... לדעתי, כולם צריכים ללכת לסרט הזה. אז... הבאתי את דעתי, תלכו ותהנו... אם בא לכם, כמובן... תהנו...
סרט די מצחיק. אי אפשר להגיד שהוא מצויין אבל סרט נחמד להעביר את הערב.
ציפיתי ליותר. עם כל הפרסומות והדברים חשבתי שיהיה יותר מצחיק. כתוב קומדיה, ורוב הסרט משלב בקומדיה גם דרמה. אני חושב שלא היו צריכים להתרכז בגבר ובבעיות שלו עם העבודה ודברים כאלה. אני חושב שהיו צריכים להתרכז באישה השמנה, כדי שיהיה יותר מצחיק. היו כמה קטעים שהצחיקו אבל היו צריכים להתרכז באישה השמנה כדי שנוכל להגיד שזה קומדיה. מומלץ לאנשים שאוהבים לשלב הרבה דרמה במעט קומדיה. הבדיחות בסוף הסרט היו ממש לא לעניין!
אני הלכתי לסרט עם ילדה בת 12 וחצי וילדה בת 10 וכולם אמרו שזה סרט יפפה מאוד ומצחיק וכולנו הבאנו לו 8 וחצי מתוך 10 שווה מאוד לראות.... מי שלא אוהב קומדיות שיחכה לדי,וי,די..!
פשוט לא מומלץ.. אפילו לא ללדי וי די.. פשוט לא.. אלא אם כן ההומור שלכם הוא של ילדים בני 10-13 אז אולי. אבל אני צחקתי בכמה קטעים ספציפים.. השאר צפוי מדי ולא מי יודע מה מצחיק. בקיצור אכזבה
סרט די מטופש באמת מתאים רק לילדים ונוער.די משעממם בכלל לא מצחיק וגם הקטעים שאמורים להצחיק כלכך צפויים שאפילו לא מגחחים , אפשר לקחת את הילדים מעבר לזה אפילולא כדאי להשכיר DVD.אדי מרפי לא יוצא מהשבלונה הקבועה שלו וחבל.
סרט מטופש וצולע, ואפשר בהחלט להסיק מכל קודמיי שהסרט מתאים לגילאי הטיפשעשרה ולא למבוגרים. הסרט פשוט לא מצחיק, ואם ניקח בחשבון שסף הגירוי שלי הוא נמוך ביותר וצחקתי בו אולי 4-5 פעמים זה אומר שלרוב האנשים הסרט הוא בבחינת פיהוק אחד גדול. באמצע הסרט יצאו אנשים, ואני נרדמתי בו. אחד הגרועים שיצא לי לראות. שומר כספו יירחק.
סרט משעממם וגרוע - יצאנו באמצע.
סרט גרוע ביותר, משעמם, כל הקטעים הכיביכול מצחיקים מופיעים בפרומו.אני כמעט נרדמתי. לא ללכת!! - פשוט תת-רמה
סרט מושלם. מצחיק יפה מרגש הכלללל מומלץ בחום
סרט גרוע !!לא מצחיק !! חבל על הכסף ועל הזמן !! לא ללכת ראו הוזהרתם..
10! סוף סוף קומדיה מצחיקה!! יואו איזה סרט טוב! אדי מרפי מוצלח ביותר ומצליח בכל הדמויות ומצליח לגלם בצורה אולטימטיבית שמנה אפרו אמריקנית ממשפחת פשע.. חח רוצו לראות- ההנאה וההומור מובטחים!!
מרפי עושה את מה שהוא יודע הכי טוב והפעם בכמה תחפושות מצחיקות. תסריט פשוט ומצחיק עם דמויות ופרצופים שהולכים עד הסוף.בדיחות אפרו גסות לפי חוקי מרפי. 8 בסולם מורפיאוס.