
פשוט במובן החיובי. אין כאן ממש עלילה אלא מפגש מעניין של אנשים ממקומות שונים . סיפור שנמשך 24 שעות. שמיניית נגנים מצרים מתזמורת המשטרה מגיעה להופעה בישראל. כתוצאה מטעות בנווט, הם מוצאים עצמם בעיירה דרומית נידחת.כעת הם תקועים במקום ללא כסף ולעזרתם נחלצת דינה, בעלת מסעדה קטנה. היא נותנת להם לאכול ודואגת למקום לינה עבורם בלילה אצל חלק מתושבי המקום. קשר מיוחד נוצר בינה לבין תאופיק שהוא מפקד הלהקה. המסר הוא שלא משנה מאיפה באת ומאיזו תרבות, יש דברים שמהווים מכנה משותף לכולם.נושאים כמו מוסיקה, אהבה, משפחה וכו''.ממש לא סרט גדול אבל יש בו חן וכמה רגעים מצחיקים. ציון 7.5.
סרט שונה ומוזר. השחקנים נפלאים, הצילום מעולה, הפס-קול מוסיף הרבה לאווירת הסרט, העריכה טובה מאוד והדיאלוגים הדוקים ומעניינים אבל התסריט והעלילה (שכמעט ולא קיימת) חסרי עניין, לא סוחפים במיוחד ולפעמים מרגישים חסרי פואנטה. בקיצור, לא לכל אחד. אפשר מאוד לצפות.
סרט מופת, באמת - בעיקר בגלל השחקנים הקצב מעט איטי אבל הסיפור נפלא אחת הדמויות היותר "קטנות" של אלקבץ ז"ל
סרט אווירה. מיוחד. איטי...
במילה אחת : "אל", בשתי מילים :"אל תראו", בשש מילים:" אל תראו את הסרט הזה בחיים" עלק קולנוע ישראלי, גם אני יכול לקפוף לירוחם עם מצלמה משנות השלושים ולצלם שיעמום אחד ארוך ..... פיהוק פיהוק פיהוק אפס בסולם עודד (אין 0 אז אשים 1)
בונה סרט חרא גרוע ברמות כמו כל סרט ישראלי אחר רק שזה שבר את שיא המעפנות. תשמעו אבל יש עליו ביקורות טובות הוא זכה בפסטיבל אוסטריה למכירת במבוקים, תנו כבוד...
מושלם. יש סרטים שהסיפור המקורי שלהם כזה, שברור שיצא מהם סרט לאוסקר. אבל כאן מדובר בסיפור פשוט והזוי ויצרו ממנו פשוט יצירת אמנות מדהימה. גם מלמד, גם מעורר מחשבה, גם נעים לצפיה, גם בימוי, משחק וצילום מ-ו-ש-ל-מ-ים. ומצחיק לגמרי מהומור משובח. בלי ניבולי פה ואיש לא עושה מעצמו דביל כמו בקומדיות ההולוודיות (וחלק נכבד מהישראליות). מעולה!
סרט משעמם... חוץ מהקטע של הדייט של פאפי שהיה די משעשע.. משחק מצויין של ששון גבאי ורונית אלקבץ.
סרט מעולה!!! מצחיק, מרגש וכיפי... הזמן עובר ממש מהר.. לכו לראות:)
פשוט נפלא ! תענוג לראות עוד יצירת מופת ישראלית מהרבות המציפות את המסכים בשנים האחרונות ,
הסרט קטן אבל נחמד מצחיק שושן גבאי בתפקיד מצוין הוא שר מציון
סרט של מבטים, תנועה וגם מילים, סרט שמראה את האנושי שבאדם, בהומור אהבה, וסיטואציות שמדברות בעד עצמן, פשוט מקסים. למי שאוהב אקשן לא נועד סרט זה .
צילום מקצועי, שימוש נבון בתקריבים, משחקי תאורה קולעים ומשחק שכולו מימיקה מרומזת. אלא שבאתי לצפות בסרט ולהינות,ולא ליחצן מוצר קולנועי ישראלי מעורר חמלה. למשווקים יש עור של פיל ....אוסקר – נו באמת!
סרט חלש. איטי מאוד, ללא שיא ושפל, ללא התרגשות ועצב. משחק מצויין של ששון גבאי ורונית אלקבץ משפר מעט, אבל עדיין לא שווה צפיה.
סרט ישראלי נחמד קצת איטי ומשעמם ציפתי ליותר בשל כל הפרסים שקיבל קצת התאכזבתי משחק מעולה של רונית אלקבץ
סרט רע איטי של במאי רע שלא אוהב ולא מבין קולנוע להתרחק מקופות מי שחייב הכי טוב להוריד באי מיול לראות את האסון ולמחוק
לכו לראות!!! אולי הסרט הטוב ביותר שראיתי השנה וללא ספק הסרט הישראלי האיכותי ביותר שראיתי עד היום. משחק מצויין של ששון גבאי ורונית אלקבץ וגם סלאח בכרי כובש את המסך. כמה סצינות פשוט מדהימות ביופיין וצילום מרהיב סרט שנוגע בלב על קשרים בין אנשים על אנושיות חום ודברים שממזמן שכחנו. פשוט מצויין
פשוט סרט יפה! קולנוע במיטבו, לא ציפיתי ולא תארתי שקולנע ישראלי יכול להיות כלכך מעניין כלכך מסוגנן. משחק מרשים,סרט מרגש ונוגע, צילום מרהיב, פשוט לרוץ ולראות. שאפו ליוצרים!
פיהוק מתמשך, רעיון טוב שהוחמץ. לפעמים נדמה שהצלם השתלט על הבמאי, ובמקום עלילה, יש רצף של צילומים. לוותר, או להביא כרית.
לא אהבתי. סרט נמרח, משעמם, אין עלילה, אין תוכן,לא נהנתי בכלל.
ביקור התזמורת בהחלט שווה ביקור לדעתי ולטעמי. לכאורה אין עלילה אין תוכן -רגע בחיים ששון גבאי ואלקבץ במיטבם אין עלילה אבל יש הרבה יופי באין סרט הזה .יש הרבה אמירה בלא לומר מילים מפורשות. ממש אוטנטי רגע מהחיים הזה. נהנתי מאד וממליצה ושוב חוזרת להרגשת הגאווה והשמחה שהסרטים שלנו ממלאים אותי לאחרונה. הסרט הישראלי עלה כבר כמה כיתות. נהנתי וממליצה בחום.
10 ביחצנות 4 לסרט. כל הכבוד למפיקי הסרט ומשרד הפרסום שלו .זה סרט רע מה זה רע. נורא פשוט אין בו כלום. מה כן יש אז ככה יש שלט של תחנת אגד שמעצבן באוזן ויש ברז שכל הזמן פתוח חוץ מזה כלום ששון גבאי ורונית אלקבץ מעלים את הציון לסרט ל4 הם מעולים בלי הפקטור הזה הסרט היה מקבל אצלי מינוס 4 אגב נראה שהקהל לא טמבל והשמועה על הסרט הנורא יצאה. היינו לבד באולם זה היה מביך למדיי זה לאביבה אהובתי ולא בופור .היתרון היחיד של הסרט שהוא קצר אבל גם זה ארוך זה ארוך מאוד
הנה הפרס החשב ביותר לסרט"משעמעם השנה" סרטרע אנטי קולנוע של במאי שלא אוהב ולא מבין קולנוע
זה לא סרט אין סיפור אין כלום לא קורה כלום חוץ מדבר אחד זה משעמעם מדובר בסרט רע בלי שום תוכן בלי סיפור של במאי נפוח שפשוט לא הולך לשום מקום. אתה יושב באולם עם עוד שניים וחצי אנשים וסובל עד שאתה יוצא מהאולם .חברים להתרחק מהקופות שומר נפשו ירחק ומי שכל כך רוצה שיוריד באימיול אגב מר קולרין אתה חייב לי 70 שח על הסרט הגרוע שלךפשוט אסון לכו לנודל אחלה סרט שבעולם.
נהניתי.שווה לראות, למרות שיש מספר סצנות טעונות שיפור.
סרט מצויין . סרט הזוי על אנשים אבודים . כאלה שנשכחו אי-שם באיזורים הנידחים של הארץ . הם מכניסי-אורחים טובים ומקבלים את התזמורת המצרית שאיבדה את דרכה בארץ אם הכבוד הראוי לה . יש בו סמליות ואמירה חזקה . על המקומות שכולנו נוטים לשכוח לעל התרבויות שחלק מאיתנו לא מוכן לקבל . אהבתי מאוד . ששון גבאי היה מדהים במשחקים ורונית אלקבץ היית גדולה מן החיים . לא להפסיד !
ששון גבאי : ענק , סיפור מדהים, סרט יפה ואינטימי,הוכחה שאפשר לייצר אומנות טובה בתקציב קטן . תיאטרון על המסך בגדולתו. צילום נפלא, בימוי גדול , שחקנים מוכשרים מאוד, סרט ישראלי מעולה.
דרמה קומית מפתיעה והכי חשוב מהנה. ערן קולירין מצליח לבנות סרט שיש בו סיפור אמין, מחשבות על עליבות ועל החמצה וגם לא מעט רגעים קומיים. וכל זאת מבלי להגרר לקיטש או הגזמה כמקובל בקולנוע הישראלי. במשך שנים נמנעתי מלראות סרטים ישראליים, אבל הפעם נהניתי.
סרט שלוקח סיטואציה אחת ומותח אותה על פני סרט שלם. לכן לדעתי, הסרט היה מוצלח יותר כסרט קצר. האיפיון של הדמויות בא על חשבון העלילה (דבר שלא קרה ב"מדוזות" שבעיניי, טוב יותר). עדיין, הסרט ממש לא משעמם, המשחק של ששון גבאי משובח וכמה סצנות קטנות- מעניקות לו נופך ייחודי. הייתי מגדיר את הסרט כשווה צפייה, אך לא בקולנוע. ובכל זאת התלבטתי בין ציון 6 ל7, אבל הלכתי בסוף על 7 כי אני זוכר שבסיום ההקרנה הייתי די מסופק.
סרט מצוין. תמונה מאד ממוקדת על ישראל האמיתית, כולל ניפוץ מסוים של הדיעה הקדומה שלנו על שכנינו. כל השחקנים מצוינים, מעל כולם הדיווה רונית. ישנם מספר קטעים בסרט, כמו השיעור במועדון, שהם פשוט קלסיקה קולנועית. לכו ותיהנו. פליני עשה אף הוא סרט קטן ומקסים בשם חזרת התזמורת. שווה את המאמץ להשיג ולצפות.