סרט חביב ולא יותר מזה, העלילה לא מעניינת במיוחד, למרות שהשילוב בין ניקולסון לפרימן יפה.

המסר הוא למצוא את האושר בחיים כי זה באמת מה שחשוב. ומהו אותו האושר? כנראה שאין תשובה אחת וכל אחד יכול לענות על השאלה הזו לגבי עצמו. כל אחד משני הגיבורים מצא את האושר שלו בערוב ימיו. מה שהיה לאחד היה חסר לשני ולהיפך. מכונאי רכב שעבד קשה והשתכר מעט וחי חיים אפורים אבל הקים משפחה לתפארת ותומכת. השני איש עשיר שלא חסר כלום אבל בודד ונכשל בחייו האישיים.שני ענקים במפגש פסגה לא איכזבו בסרט מקסים ומעורר מחשבה.
סרט מרגש ויפה על שני אנשים שהחליטו לחיות לפני מותם, משאיר תחושה ומחשבה על איך אפשר לחיות אחרת, איך החיים יראו, איך ההרגשה תיהיה. פשוט ויפה.
הסרט הכי יפה שראיתי בחיים שלי! סרט מרגש, עצוב, מפחיד ומצחיק בבת אחת! מומלץ לגילאי 11+ משחק מצוין, טסריט מעולה, שווה להשקיע את השלושים וחמישה שקלים האלו בשביל הסרט. אבל מה אני מבינה? לכו תצפו שווה כל רגע ורגע מזמנכם החופשי (בדוק)
ממש סתם. לא מעניין, לא מצחיק, לא קולע. הרעיון יפה, ואני מעריצה של שני השחקנים - ובכל זאת לא. משעמם.
סרט קצת עצוב, הרבה מצחיק, מאוד מרגש (+לחלוחית בעין!), ובעיקר: משחק מהוקצע של הצמד חמד פורמן את ניקולסון - שכל אחד מהם מזכיר דמויות שעשה בעבר. אבל רגע... לא ראינו סרט כזה בדיוק בשנה שעברה? ולפני שנתיים?! עושה רושם שבכל שנה יוצא סרט הוליוודי על אדם העושה משהו מיוחד בערוב ימיו. והעלילה? כלואה עמוק בתוך פורמט צפוי ושמרני. לכן הציון הממוצע. מומלץ מינוס.
סרט טוב, אבל לא שווה את המסכים הגדולים שבבתי הקולנוע. זה גם סרט מחודש, התסריט הוא של הסרט Knockin on Heavens Door מי שראה את הסרט המקורי יתבאס על הסרט הזה ומי שלא. תראו בבית.
פשוט סרט יפה,לא צריך להוסיף בהרבה מילים. גק ניקולסון שחקן מעולה-כרגיל וגם כרגיל מורגן פרין שחקן מעולה. שווה לראות!
נהנתי. עשוי טוב. משוחק טוב. אפילו משאיר פתח למחשבות...
לא רע בכלל.עשוי כהלכה איך שאומרים. די צפוי כמובן אבל עדיין סרט די קליל ונחמד שלא מקלקל את המוניטין של ניקולסון ופרימן. שווה לראות.
סרט מצחיק מרגש עם סצינות מאוד דרמטיות משחק מצויין של מורגן פרימן מומלץ מאוד!!!!!!!!!!
The Bucket List סרט המהוה עבודת אימות קולנועי מאד מקצועית של בימאי מוכשר בין גק ניקולסון ומורגן פרימן על נושא קשה, ואם כי לעיתים מעט פאטטיות נכחה בו, על המסך התוצר הקולנועי היה שווה צפייה ויותר מכך.
לראשונה גק ניקולסון המגלם דמויות ציניות לרוב מצליח לרגש עד דמעות משחק טוב של מורגן פרימן כמו תמיד כדאי
נכון הסרט עצוב - כי הוא מדבר על מוות ועל מחלת הסרטן. שלא נדע...אבל הסרט רב משמעות, מאוד מאוד מרגש ויחד עם זאת מצחיק ומהנה. אני ממליצה בחום רב!
הייתי שפוכה מעייפות ובטוחה שלא אצליח להחזיק מעמד ובמיוחד לא בסרט שבו השחקנים הראשיים הם השחקנים ואין כמעט דמויות נוספות ולמרבה הפלא התבדתי- הסרט היה חזק, עוצמתי ובעל מסר. המשחק היה טוב- ממליצה- לכו לראות.
הייתי בסרט אתמול בקולנוע וההוא היה ממש משעממם, היינו 40 אנשים בסרט וכולם יצאו עם פנים עצובות ומדוכאות, לא היה בו קטע אחד או שניים מצחיקים וכל השאר מדכאים ומשעממים . הסרט מקבל ממני 5 רק בגלל המשחק הטוב של השחקנים אחרת הוא היה מקבל 1 .
סרט חביב. גק ניקולסון כרגיל גונב את ההצגה. השילוב בין ניקולסון לפרימן מוצלח מאוד לדעתי. לא נפלתי מהסרט אבל בהחלט מצאתי את עצמי צוחקת מידי פעם. רעיון נחמד על מהות החיים . בהחלט סרט קליל ....
סרט חמוד מאוד, רעיון מקורי, גק ניקולסון ומורגן פרימן שני שחקנים שאין טובים מהם. הזמן עובר ביעף. מומלץ!
סרט שעושה טוב על הנשמה. צילומי הטבע מדהימים, קצב טוב, משחק מעולה. אז מה עם זה קצת קיטש...זה לא מאוס.
סרט נהדר ומומלץ מאד. שילוב איכותי ומהנה של נושא חשוב, תסריט איכותי, בימוי נעים ומהנה ובעיקר זוג שחקנים מצויינים. סרט חכם ומהנה מאד - מה עוד ניתן לדרוש ?
סרט איכותי, מעניין, דרמה אנושית ונוגעת ללב משולבת עם הרבה הומור. כרגיל, ניקולסון ופרימן לא מאכזבים, מוכשרים כתמיד. מהלך מעניין, משחק מצויין ונושא טוב. כדאי מאד
סרט מקסים! עם שחקנים נפלאים רוצו לראות!
סרט מדהים. מרגש ועשוי בצורה מעולה! כדאי !
השילוב בין ניקולסון לפרימן יחד עם תסריט מקצועי וממוקד הוא נהדר.לוקחים נושא מאד רציני "תחושת ההחמצה כשהמוות נראה קרוב" ומאפשרים לך לתקן ולעשות את כל הפנטזיות שלא הצלחת להגשים עד עכשיו, מבלי לוותר על קווי האופי השונים של כל אחד מהמשתתפים. מצחיק אך גם מעורר מחשבה לצופים שמצויים בגיל השני והשלישי.
סרט מרגש וקומי כאחד. סיפור הרומז שהמוות יכול לאחד שני אנשים ממעמדים שונים, והרעיון שאסור לאבד את שמחת החיים גם כשהחיים עומדים להסתיים.
אחד הטובים שראיתי, לא ברור למה קודמיי דירגו אותו כסרט בינוני, המון המון חכמת חיים שזורה בסצנות קומיות ומרגשות כאחת, דמעות מובטחות בסוף הסרט לרגשנים שבנינו. מומלץ לגילאי - 30 + ומעלה.
סרט נחמד ודי צפוי מבחינת מורגן פרימן,משפטים ופילוסופיות חיים שחוזרים על עצמם בסרטים שלו,ניקולסון משתלב יפה,ונהנה מכל רגע.סרט בעיקר לקהל מבוגר.
לסרט הזה לא היה סיכוי מלכתחילה.גק ניקולסון באחת מההופעות המביכות ביותר שלו ומורגן פרימן שהפוזה הצדקנית שלו כבר באמת נמאסה מככבים בפיסת קיטש דביקה ומתקתקה שעומקה הרגשי הוא כשל כרטיס ברכה.עמוס לעייפה בקלישאות ובאמירות חכמות כביכול על החיים אבל בעיקר נלעג ומזויף.רוב ריינר מזמן איבד את מגע הקסם שלו הן עם המבקרים והן עם הקהל.ההצלחה של הסרט בקופות מפתיעה כי באמת מדובר בסרט נחות למדי שכוכביו רחוקים מלהיות במיטבם והמניפולציות הרגשיות שהוא מנסה להפעיל צפויות ובנאליות.מיותר לחלוטין.