סרט נחמד, יכול להעביר שעה וחצי, קליל וצפוי וכנה. לאוהבי קומדיות רומנטיות. יש הומר קצת מוזר...
I Give It a Year הקשיים של זוג צעיר במהלך השנה הראשונה שלהם כזוג נשוי, 9 חודשים אחרי הטקס הם כבר בטיפול זוגי...היו קטעים שהצחיקו אותי, העלילה פחות אהבתי, אפשרי לצפייה רק בגלל אותם קטעים נחמדים.
סרט מעולה לדעתי. הכל היה מצויין שחקנים עלילה והדרך שזה עבר. סרט משעשע מאוד וגם מרגש. אידאלי לחובבי קומדיה רומנטי. ממליץ בחום.
סרט חביב לא כזה מצחיק וקשה לעקוב אחריו עם כל המבטא של הבריטיות (בלי כתוביות) הוא לא כזה וואו הוא פשוט משעמם וצפוי עדיף לא לראות
הסרט מבטיח הרבה יותר ממה שהוא מקיים: סרט בריטי ששלושה מארבעת שחקניו הם ממוצא אחר (סיימון בייקר ורוז ביירן האוסטרלים ואנה פאריס האמריקאית) - למרות שהם עושים טוב את תפקידיהם ואת המבטא הנכון (וגם ראפה סאפל בתפקידו הראשי הראשון מוצלח)- הבעיה היא שבתור קומדיה הוא הולך על זו הגסה והלא מצחיקה, וההומור היבש, מאשר על קומדיה מצחיקה בסגנון סרטי שנות ה-90 הקומיים הבריטיים המצחיקים באמת... הסרט משתפר ברגע שסיימון בייקר מתחיל את תפקידו, ואנה פאריס מקסימה גם כאן (ואני נורא אוהב את רוז ביירן). אך הייתי מגדירו כדרמה רומנטית עם הבלחות קומיות (שכאמור לא כולן מצחיקות לדעתי..). אם תסלחו לחבר המרגיז של ראפה- המייצג את ההומור המביך, ותגיעו לחלק שבו סיימון בייקר משתלב בעלילה, ולא תצפו לקומדיה המצחיקה המתבקשת מהקרדיטים שבפוסטר, תוכלו ליהנות יותר.
סרט נחמד .מאוד נוסחאתי ולא מקורי.השליש האחרון קצת מיותר. יקח עוד הרבה זמן שיצליחו לשחזר את ההצלחה של נוטינג היל.
סרט נחמד, אך לא גדול מהחיים. נהננו, אך כנראה יש טובים יותר. המשחק טוב, אך העלילה לא משהו. הסף מפתיע.
כחובבת מושבעת של סרטים צרפתיים ציפיתי להרבה יותר. הסרט איטי ומשעמם, יש בו קטעים לא נעימים לצפייה, ואין בו שום מסר ששווה שעתיים צפייה. בקיצור - אל תלכו. ראו הוזהרתם.
סרט מתחת לכל ביקורת. לא היה שווה את הכרטיס. רמה ירודה, לא מצחיק ולא מעניין - פשוט בזבוז של זמן.
סרט שהפעם הביטוי "חבל על הזמן" במשמעותו הבסיסית והישירה מתאים לו ככפפה ליד. מצאו משהו אחר להעביר זמנכם בנעימים. הסרט משעמם ומיותר.
סרט שהפעם הביטוי "חבל על הזמן" במשמעותו הבסיסית והישירה מתאים לו ככפפה ליד. מצאו משהו אחר להעיר זמנכם בנעימים. הסרט משעמם ומיותר.