סרט נחמד לחובבי רוקי האגדי.
עוד סרט מעולה מבית היוצר של רוקי בלבואה האגדי. בי ג''ורדן משחק את אדוניס בצורה פשוט נפלאה, ואין ספק שהוא הבחירה הנכונה להוביל את ההמשך של רוקי. בסרט אנחנו רואים אויבים ישנים וחדשים, בעלילה מרתקת שמראה לנו שלשני הצדדים יש דברים כואבים בחייהם שמובילים אותם לעשות מה שהם עושים. נתתי לסרט 8/10 אבל זה בתכל''ס בעיקר בשביל הלא ''מכורי רוקי'', למעריצים של הדמות האגדית הזו הסרט הזה, כמו רוב הסדרה, הוא 10/10.
הנוסחה של רוקי מנצחת שוב ושוב! הייתי בטוח שזה "עוד" סרט המשך אבל וואהו. שאפו לסטאלונה שכוחו עדיין במותניו ואף כתב חצי מהתסריט! מסך גדול מומלץ.
סרט שהתחיל ככה ככה ולאחר חצי שעה נעשה מעניין עד הסוף המרגש מאוד מאוד
סרט מעולה. סרט אקשן דרמה איכותי. המשך ראוי לסרטי רוקי עם סיפור מענין בו הבן של קריד נלחם בבן של מי שהרג את אביו על תואר אלוף עולם באיגרוף ובשדים הפנימים שלו. אחרי קריד 1 הטוב לא חשבתי שי וד מה לחדש אבל ריד 2 מתעלה על קריד 1.
לא מבין מדוע מתלהבים מהסרט כל-כך, מאד צפוי, דרמטי מידי ומעט רגעי אקשן כלומר רגעי איגרוף, רחוק מאד מהסרט הראשון.
סרט מעולה מומלץ ללכת
סרט מעולה!! יש סיפור טוב מתח ודרמה,הצילום ממש ממש מיוחד. רוצו לראות!!! תודה רבה לאתר סרט על הכרטיסים.
סרט מצוין לאוהבי דרמות אגרוף. שני סרטי "קריד" הם טובים באותה מידה. אני מאוד אהבתי את המשחק של מייקל בי ג''ורדן וסילבסטר סטאלון. פסקול נהדר. תודה לאתר SERET על הכרטיסים....
בסדרת סרטי "רוקי" ואחותה "קריד" יש מרכיב מיוחד ששזור לכל אורך הסדרה וזה הנשמה. אחד הדברים היפים ב"קריד 2" זה שהיריבים בסדרה הם בשר ודם. יש להם מניעים ורגשות, ולעיתים קרובות אתה חש אליהם סימפטיה. באופן כללי, העלילה נהדרת, מרגשת ועצובה, הדמויות עגולות והשחקנים בתצוגת משחק נפלאה. והכי חשוב, הסרט מצליח לשמור על רוח הסדרה. לבסוף, ברצוני להודות לאתר "סרט" על הכרטיסים. 8.5/10
קודם כל תודה לאתר על הכרטיסים (-: עכשיו לביקורת, שמעתי ביקורות ממש טובות על הסרט, וזה אכן הפתיע אותי מאוד לטובה המשחק של סלי ומייקל פשוט מעולים העלילה מותחת ומעניינת וזה נמשך לאורך כל הסרט, סצנות האיגרוף צולמו בצורה שמעבירה את כל התמונה לצופה בבית וזה פשוט מצויין, רוצו לראות
סרט מעולה לאוהבי ספורט תחרותי נהניתי מאוד
סרט מענין נהנינו מהעלילה ומהצילומים.קצת ארוך מדי. מומלץ
תודה לאתר "סרט" על הכרטיסים! קריד 2 הוא המשכון לסרטו הקודם אשר לוקח חלק כמה שנים אחרי סדרת הסרטים המעולה "רוקי". סילבסטר סטאלון היא הסיבה היחידה שבאמת באתי לראות תסרט. רוב הסרט בעיקר דיאלוגים ושיחות - היה אפשר לקצץ. כל השאר כבר ראינו וכבר מרגיש קלישאתי.
תודה לאתר סרט על הכרטיסים. סרט מעולה. שילוב מדהים של אקשן ודרמה גורמים לשעתים לעבור כמו כלום. העלילה טובה ומענינת, סטאלון יצר המשך ראוי לסדרת סרטי רוקי.
תודה לאתר סרט על הכרטיסים. סרט מקסים, מרגש, אומנם קצת ארוך מעל שעתיים,אבל אהבתי.
דרמה מרגשת ומשחק משובח!
טוב מאוד עשוי היטב שווה צפייה בהחלט המשכיות מעולה לסוגה ארוכה…
לא רק שזה הסרט הכי טוב בסאגה, זה גם סרט הספורט הכי טוב אי פעם. קילשאה מנצחת גם בפעם השמינית. תבנית סרטי רוקי בסרט השמיני עדיין יכולה לגרום לצופה עם לב להזיל דמעות של רגש אמיתי בסיום הסרט – הניצוץ של רוקי חזק גם בסרט השמיני. הפקה אדירה – הבימאי האלמוני סטיבן קיימפל ג''וניור משאיר אבק לחלוטין לריאן קוגלר, זה פשוט מדהים איך מתקציב של 50 מיליון דולר, זה נראה ומרגיש 200 מיליון דולר. תסריט נהדר של סליי, בימוי נהדר של קמפל, משחק אדיר של מייקל ב'' ג''ורדן וסליי ושאר הקאסט מחתימים פה סרט שלא יישכח לעולם. סטאלון פורש מהתפקיד שהפך אותו לכוכב קולנוע בדיוק בזמן. – "קריד 2" לא פחות מסיום מושלם לסאגה הנהדרת הזו. הבימוי מדהים, האווירה נותנת לצופה הרגשה שהצופה נמצא בזירה. הקרב הסופי מדביק את הטוסיק לכיסא. אני לא רוצה להכניס ספוילרים, אבל השילוב של העלילה עם דולף לונדגרן (איוון דראגו, ויקטור דראגו) – פלוריאן מונטאנו פשוט נהדר, הסרט הזה מצליח לגרום לצופה לאהוב את ויקטור דראגו שהוא בחור טוב שנולד במקום הלא נכון . וזהו הטוויסט הנהדר לסרט הזה. יותר מזה אני לא ארחיב בספוילרים. המונטא''ז לפני הקרב פשוט מושלם, השילוב של המוסיקה הרגילה של סרטי "רוקי" עם ההיפ הופ, פשוט מטורף. לסיכום: הסרט אומנם נא על התבנית המוכרת, אבל אני רואה זאת בחיוב. ויתרה מכך, הצילום/הבימוי של קמפל הנהדר (שאנחנו עוד נשמע עליו רבות) התסריט האיכותי של סליי והמשחק של השחקנים, והקרבות הסוחפים, והלב והנשמה של רוקי ירגשו את הצופה הממוצע עד דמעות. "קריד 2" הוא הסרט הכי טוב בסאגת "רוקי" ללא צל של ספק. חובה לראות על המסך הגדול!
חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן ולא התאכזבתי . קריד 2 או רוקי 8 , אותה מתכונת מוכרת מהסרטים הקודמים אבל הפעם עם הרבה יותר רגש , קשיים, אתגרים, כשלונות , יחסי אב ובן , משפחה , ואהבה . משחק מצויין של כולם , עלילה טובה ואיטית שמתפתחת עד לרגע השיא בסוף הסרט . מומלץ ולא רק לחובבי הז'אנר .
האמת ששאלתי את עצמי מה עוד אפשר להוציא מסדרת בסרטים של רוקי וה"ספין אוף" שלו. אבל הבימוי,הצילום,הסאונד,והשחקנים הראשיים היו טובים מאוד. היו כמה טקסטים קיטשיים וכמה שחקנים שלא הבנתי למה דחפו אותם,וגם הסוף צפוי וידוע מראש. אבל סהכ דרמת ספורט ראויה. סרט שכיף לראות בקולנוע ומייקל ב.גורדן מעולה!
הגברים בוכים בקריד 2 כל הגברים בכו בסדר סרט מרגש סרט מוטיבציה סרט מעולה! שחקנים מעולים עלילה טובה ומעניינת כמובן שהיא ידועה מראש השאלה איך היא נעשת ועשו אותה ממש טוב ציון : סרט קולנוע