
איטי וצפוי. אומנם יש איכויות , אבל הסך הכל לא מותיר חותם.סיפור אנושי שקשור לסודות לא נעימים שמגלים במהלך החיים. זה יכול לערער אותנו או שאנו בוחרים בהשלמה והמשך החיים בשלווה למרות זאת.

סיפור מקורי, יוצא דופן שמסופר בצורה איטית,מעמיקה,ויש בו הרבה הפתעות.משחק מצויין.סיפור עם קשרים אנושיים לא פשוטים שמלמד אותנו שהכל ניתן לגישור.

סרט מרגש, למרות חלקים ארוכים של מחשבות ושתיקות, מצליח לשמור על עניין וסקרנות.

סרט אנגלי איטי עם תסריט שאינו מחדש דבר.יחד עם זאת,בהחלט העלילה קולחת והצופה חוזה בעוד תסריט סוחט דמעות. בהחלט אפשרי!
דרמה מעולה. בת זמננו. שחקנים טובים. אומנם העלילה ידועה ארוכת שנים ראינו כבר כאלו, אך עדין מרגשת. לא אכחיש שניגבתי דימעה לקראת הסוף מקבל 7 בסולם MOTEKOO.
בהתחלה קצת חששתי שיהיה מדובר בסרט כבד ואולי מיותר, אך הופתעתי לגלות סיפור יוצא דופן ומרטיט לב. מרי היא גיבורה לא פחות מזה, וסיפור החיים שלה יכול בקלות להיות סיפורה של כל אישה במזרח התיכון ובאירופה. סרט חזק מאוד ומומלץ.
סרט איטי, רובו של שחקנית אחת. מתאים יותר לטלוויזיה. עד הסוף העלילה לא ממש התקדמה.
סרט מרגש מאוד. משחק מעולה. תסריט יפה. לא הכל גלוי, יש הרבה רמזים בסרט שצריך להבחין בהם - סרט מעורר מחשבות. מאוד ממליצה.
סרט מעניין, שואב את הצופה ומעורר מחשבה. לא מאוד עמוק ומלא רבדים אך יש הקבלות נחמדות
סרט מקסים ומרגש. מעורר מחשבה. משחק מעולה של השחקנית הראשית. מדגיש עד כמה החיים ובני אדם הם מורכבים בצורה בלתי נתפשת. ותודה לאתר סרט על הכרטיסים!
סרט מיוחד,עלילה מקורית,צילומים יפים,שחקנים טובים.מעורר מחשבה .
לא התחברתי פרט למשחק השחקנית הראשית המוסלמית. סרט בגוונים של אפור באווירה מלנכולית עם טקסטים בנאלים.
סרט מרשים. מומלץ.
סרט מקסים, מאופק, מרגש, משחק נפלא של השחקנית הראשית, מעט מאד מילים, המבטים והעינים מדברים בפני עצמם. סיפור שנפרש לאט וברגישות, חודר ללב והעיניים לא נשארות יבשות, מומלץ בחום !!!
סרט מצוין
סרט מצוין חזק אפקטיבי ומרגש!
דרמה מרגשת ומדויקת נהנתי מכל רגע
סרט מדהים, מאופק ומרגש. משחק מופלא של השקנית הראשית.
סרט קטן ויפה ובהחלט שווה צפייה . שאפו לבמאי אלים קאן שזהו סרטו הראשון וגם לצוות השחקנים העושה עבודה טובה מאוד ובפרט ראויה לציון השחקנית הראשית.זהו סרט בריטי יפה ונוגע. מומלץ סך הכל לצפייה. ציון 8.5
סרט קודר ואיטי ,משחק מעולה ,עם המון חומר למחשבה.
סרט מופלא, עשוי לעילא. משחק מעולה בסרט מלא הפתעות ורב קסם, אל תחמיצו יצירת ביכורים מופלאה זו.
סרט מאוד, מאוד מרגש, איטי ומסקרן על החיים הכפולים של הבעל שמתבלה אחר מותו הפיתומי . ממליצה בחום לצפות בו.
סרט מאוד מרגש על גבר שנפטר במפתיע ומשאיר אחריו שתי נשים, אחת שהיא אשתו וגרה איתו באנגליה,והשניה שגרה בצרפת, הוא לא נשוי לה אבל יש להם ילד משותף שחי עם אמא שלו בצרפת.האשה שחיה איתו באנגליה מגיעה לצרפת , מתקבלת לעבוד אצל האשה הצרפתית במשק בית, ומכאן העלילה מתפתחת. סרט מעניין על תרבויות שונות ,על כמה שצריך להתחשב ולהיות סבלני לזולת.

דרמה חזקה ומטלטלת על מערכת יחסים בין 2 נשים.האחת בריטית שהתאסלמה למען האהבה והשנייה,צרפתיה שהקימה משפחה עם אותו גבר(זה לא ספוילר ומתגלה כבר בהתחלה).העלילה סבוכה והסרט איטי,אך מרגש ושווה צפיה

סרט איטי ומסקרן שמציג את החיים הכפולים של בעל שנפטר במפתיע. משחק משכנע של האישה שחוקרת על האישה השניה. מעלה תהיות עד כמה ניתן להסתיר ולחלוק משפחה נוספת