
מתקשה בתנועה. הרעיון נחמד אבל הסיפור מתקדם באיטיות ויש בעיה ביצירת חיבור. לא מצליח להתרומם והדיאלוגים חלביים. הנושא חשוב והמסר אופטימי. יש חיים גם בגיל פנסיה ואפשר להפיח רוח חדשה וליצור תכנים שיכניסו עניין במקום השיגרה האפרורית המאיימת להשתלט.העולם לא שייך רק לצעירים. זה הדבר היחיד שאני לוקח מהסרט. ציון 6.5.
סרט מעולה, רגיש, מעלה נושאים חשובים על הגיל השלישי,,,תסריט, בימוי ומשחק מעולים!!!!! וגם הרבה הומור,,,, לא לפספס!!!
סרט חביב, וחינני אך במישקל נוצה…למרות שיש בסרט נושאים חשובים שקשורים לחיים בגיל המבוגר, אובדן של זוגיות, יחסים עם הילדים הבוגרים, וניהול החיים בצל האובדנים, הנושאים האלה אינם מפותחים מספיק והרגשה היא של בילוי קליל שלא משאיר אחריו שום דבר. חבל. לא חובה
סרט רגיש,מלא סצינות אמיתיות מהחיים,אחרי אובדן של אדם קרוב. נוגע ללב,עדין,מלא נדיבות והומור.

דרמה משפחתית מרגשת. הסרט זורם ואין בו רגע דל.

סרט צרפתי מעודן.סיפור מהחיים עם מלוא הרגש כפי שהבמאים הצרפתים יודעים ליצור.התסריט זורם ואין רגע דל.בהחלט מומלץ!!
סרט מקסים, משעשעת שיש בו מהכל ובטוב טעם. יש לו חוש הומור מעודן, משפחתיות ונחישות של האב שאיבד את אשתו בחטף לזכור ולעשות למרות הכל מומלץ בחום. אני מאוד אהבתי - לא לפספס .

סרט יוצא מן הכלל טוב.סיפור רגיש על אהבה גדולה,פרידה,געגועים,קיום צוואה,נחישות,תעצומות נפש.הומור.צילום נהדר. פס קול מצויין.

סרט מקסים שיש בו מהכל ובטוב טעם. לא ברור לי למה אנשים לא כתבו ביקורת. יש בסרט חוש הומור מעודן, משפחתיות ונחישות של האב שאיבד את אישתו בחטף לזכור ולעשות למרות הכל מומלץ בחום!