
סיפור מטריד ומטלטל,ולצערנו זו המציאות הישראלית.זויות רבות של דאגת אם לבנה היחיד ושל לקיחת אחריות.משחק מעולה של דנה איבגי.שבחים לתסריט ולבימוי.
אחלה סרט - הרבה חומר למחשבה לרוב הציבור סוגר ימני - משום מה אסור לסמן סוגר לי לא - אני לגמרי לא מתלבט לגבי ההחלטה שלה סוגר שמאלי - משום מה אסור לסמן סוגר . נ"ב זוכר אותו לחוליגנים על לה פאמיליה. נצל-ש לא הגיע הזמן לאפשר לאבא של דאנה לעבוד במקצוע היחיד שיש לו? כן, הוא פשע! מגיע העונש שקיבל... אבל שלילת עבודה לנצח?

חמצן - OXYGEN סרט אנושי, עכשווי ומאוד דרמטי. משחק מצוין של כל השחקנים והשחקניות. בעברית אם כתוביות באנגלית. אהבתי ומאוד שווה צפייה.

יצירה מלאה בעומק, אהבת אדם, אנושיות על אמא גדולה מהחיים. משחק מצוין של כל השחקנים והשחקניות.

חוויה עוצמתית, נשאר במחשבות. משחק מצוין של דנה אבגי. נורית גלרון בתפקיד קטן ומעולה.

סיפור כמעט קאמרי על אם שלא יכולה לוותר על הבן שלה ונכנסת במערכת במלא העוצמה. מעורר מחשבה.

סרט טוב מאוד, אנושי, מלא לב וחמלה. איבגי מעולה.

בימים כאלה - סרט מלווה באזעקות, אבא הלום קרב ואמא חרדתית שמתנהגת באובססיביות כלפי בנה החייל, עדיף סרט מנחם ומעודד יותר.