משחק מצוין של ערן נעים לסרט קשה ואולם יש חורים בעלילה,כגון לבת יש אבא? איפה הוא?.הדירה של סבתא? פרט חשוב שעלה לי כל הדמויות מזרחיות, כולל חבריו המתנהלים כעבריינים ולא כשוטרים. משמע אשכנזי לא היה מתנהל כמוהו ועושה את מה שעשה.
הסרט "נפילת אימפריית הכסף" לא סרט שממש נשאר בזיכרון - יצאת ,שכחת. שודד,נערת ליווי,אסיר משוחרר והגנב כולם נהפכו לחסידי אומות העולם שמטפלים בחסרי בית ובית תמחוי. עלילה הזויהלא לפה ולא לשם.
סרט טוב המראה לנו את החיים תחת משטר של עריצות הכולא את האזרחים ואשר כל האמצעים כשרים למטרה זו. תסריט טוב של סרט מתח,משחק משובח של כולם כולל הילדים.
סרט נפלא,תסריט נהדר ,מלא תהפוכות,מה שאתם רואים ומבינים זה לא מה שתקבלו בסוף. אחד הסרטים הטובים שראיתי השנה.
הסרט הוא סיפור הליך גרושים שרבים מאיתנו עוברים. אינו מחדש דבר,חלוקת רכוש,ומשמורת על הילד. דיאלוגים לפעמים מיגעים ומתמשכים. גם למי שמתכונן להתגרש לא ילמד כלום. אפשר לוותר.
כסרט אפשר לראות, משחק נהדר של ג''וליאן מור ואולם יש בעלילה חורים רבים שאינם יכולים להתקיים במציאות. הדבר הזה פוגע באמינות של הסיפור.
סרט רומנטי עם עלילה דמיונית,דמיונית ,קליל,קליל, יחד עם זאת חמוד, היית,ראית,יצאת - שכחת!
יצאנו באמצע! סרט אינפנטילי ברמות,מטומטם ובכלל לא מצחיק. ואני שואל את המבקרים שנתנו לסרט ציון גבוה. לא זה היה סרט זר האם גם אז הייתם מהללים ומשבחים?
סרט חביב,הסוף צפוי מההתחלה,זה עוד סרט על ילדים על סף האוטיזים וסרט על ילדים מופרעים.
קומדיה רומנטית הזויה ולא מציאותית בין מזכירת המדינה של ארה"ב ועיתונאי קצת משוגע ובלתי צפוי. אפשר לראות בכיף.
מצד אחד הסרט יפה ומשחק מצוין של ג'וליאן מור ואולם לגרושים גרושות הסרט לא מחדש דבר, כל גרוש וגרושה אשר הלך למועדוני ריקודים של פנויים פנויות בארץ חווה חוויות דומות ואף יותר. בסרט אין רגע מחולל או פיתול בעלילה. אלא מתאר את שגרת חייה של אישה גרושה, אשר הכירה גבר הכפוף לגחמות של בנותיו וגרושתו פעם הוא אובסיסיוי כלפי גלוריה ופעם מתחמק ממנה. כסטייה מהעלילה הראשית אנו רואים את סיפור הבת שלה שהתאהבה בלוחם גלי ים משבדיה. אחרי עשרות שנים של ג'וליאן מור בקולנוע ראינו את השדיים שלה לראשונה, אולי הבמאי חשב שזה יעצים ויביא קהל רב יותר. ואחרי שהבטתי טוב בשדיה ראיתי שאין הבדל או משהוא מיוחד. ממולץ למי שאין להם מה לעשות ומבקשים להרוג שעתיים בצפייה בקולנוע. הסרט מלווה בשירים קצביים משנות ה 70/80 – באתי, ראיתי, שמעתי ושכחתי. ניסן יהודה