6.8/10
נחמד מאד. ברור שלא ממש הגיוני אבל יש בו קטעי סאטירה טובים אמיתיים ובדיחות בהחלט מצחיקות. כדאי לראות.
קריצה ממזרית לסרט "אישה יפה".סיפור אהבה של הפכים שיכול לקרות רק בסרטים. הפעם בתפקיד האנדרדוג זה הגבר והאישה היא בסטטוס היפה והמצליחה. גם השיר המפורסם של רוקסט it must have been love מתנגן לו פה ושם.פרד פלרסקי הוא עיתונאי שהתפטר בעקבות רכישת העיתון בו הוא עובד על ידי טייקון. במקרה הוא פוגש באירוע חברתי את שרלוט פילד, שהיא מזכירת המדינה האמריקנית,שהיתה גם הבייביסיטר שלו 25 שנה קודם לכן. שרלוט היפהפייה והשאפתנית מתכוונת לרוץ לנשיאות ארה"ב ומצרפת את פרד לצוות שלה ככותב נאומים.יחד הם נוסעים ברחבי העולם כדי לגייס תמיכה לאג''נדה הסביבתית ששרלוט מקדמת.מעבר להבדלי המעמד ביניהם, הם גם שונים באופי. פרד הוא קצת סטלן והכי לא פוליטיקלי קורקט שיש וגם מצחיק. שרלוט די בכוון הפוך.כל זה לא מונע מהם להתאהב למרות המכשולים והרמת הגבות מהסביבה הקרובה. סרט סימפטי שמצחיק מידי פעם, אבל גם טיפה ארוך מידי.
סת רוגן בעוד סרט עם הומור ילדותי ועלילה קלושה. הסרט הזה הרגיש לי יותר מגוחך ממצחיק. גם שרליז ת''רון שבגיל 44 עדיין נראית מיליון דולר לא מצילה את הסרט..
סת רוגן בעוד אחת מהקומדיות בהן הוא כמעט ולא משנה את דמותו כ"ליצן". קומדיה קלילה. צוחקים או שלא, יוצאים מהסרט ושוכחים.
סרט מצחיק ביותר, ואני לא צוחק בקלות, אם עוד אלמנטים של סרט אמריקאי מומלץ מאוד מבחינתי
אחלה סרט! רעיון מעניין ומאוד רלוונטי לימינו. זה לא סרט קומדיה סטלנית כמו שסת רוגן עשה פעם. אז מי שמצפה לזה - יימצא פה כמה בדיקות פיפי קקי רגילות שלו, אבל יש גם דברים יותר מתוחכמים.
סרט חביב מאד, אבל שונה שנות אור מסרטי הסאטלה שאנחנו רגילים לראות בהם את ג''ו רוגן. בסה"כ סרט קליל, פאן ומצחיק - אבל לא הכי טוב שלו.
כבר כשראיתי את הסרט בפרומו החלטתי שאני לא הולכת אליו , אלא ששכחתי את השם ובטעות נכנסתי. סרט גרוע יצאתי באמצע.
אתחיל בקהל היעד: רפי שכל או צעירים עד גיל 16 שמעולם לא ראו סרט הוליוודי. הסרט מנסה להיות טיפה מקורי ב-20-30 הדקות הראשונות ומשם הופך לערימת קלישאות ההוליוודיות מהסוג הנדוש ביותר ואני לא מדבר רק על הפן הרומנטי של הסרט אלא לעלילה כולה.
סרט חמוד וכיפי. סת'' רוגן מצחיק כמו תמיד. מומלץ
אחד הסרטים הכי פחות מצחיקים שראיתי מימי עם רעיון מטומטם לחלוטין כבסיס לסיפור. יצאתי אחרי 35 דקות. ללא ללכת!
אוקי תאמת? באתי לסרט עם 0 ציפיות, הלכתי לסרט מתוך ציפייה לשעמום אמיתי ורק להעביר את הזמן. אבל אז קרתה ההפתעה... ואללה הסרט הפתיע אותי לטובה מאוד מאוד, סוף כל סוף סרט ששווה את הכרטיס והפופקורן וגם את הזמן. סרט שיש בו עלילה, מתח, רגש, סקרנות, ציפייה, סרט עם בשר כמו שאני קורא לסרטים שאני אוהב. לא לחשוב פעמיים לכו לסרט הזה אתם תיהנו. נ.ב יש כמה סצנות פתאתיות בסרט זה כן אבל אם אני לוקח גם אותן בחשבון יש לסרט מבחינה החוויה שלי 10 מתוך 10. אחלה סרט לכו לראות בהמוניכם.
מה הסיכוי הוא מטאפורה. ברובד ה"פשט", יש כאן סיפור אהבה בלתי אפשרי, בין אישה וגבר, שונים בכל אספקט אפשרי. ברובד ה"דרש", יש כאן השוואה מדליקה ומרתקת, של ההבדלים המהותיים, בין ארה"ב, השמרנית והרשמית, לבין ארה"ב היצירתית, המדליקה ופורצת הגבולות. לא אגלה מי מהן מצליחה לזכות בהשוואה הזאת. 8 בסולם ששון גואטה. סרט קצת ארוך מידי.
סרט קלאסי של סת רוגן. רעיון טפשי וסתמי, יש כמה רגעים מצחיקים, ויש את שרליז תרון.סהכ לבוא לנקות את הראש , להעלות כמה חיוכים, לא סרט קאלט ולא לצפות לשנינות. נחמד לזוג להעביר ערב קליל ולא מעבר.
וואי סרט סבבה לגמרי מצחיק נחמד חביב לא רע
סרט מצויין, מצחיק וכייפי. שרליז תורן משחקת נפלא. נהניתי מאוד
סרט רומנטי חמוד, שחקנים טובים ובהחלט שווה צפיה.
סרט בסגנון דרמה רומנטית קלילה נהניתי מהסרט מצב כזה יכול להיות מציאותי מאוד לא מתאים לאנשים שאוהבים אקשן מרובה
סרט פשוט וכיפי. המשחק מצויין, הצילום מעולה, הפס-קול מוסיף הרבה לאווירה הקומית-רומנטית, רוב הבדיחות חכמות ומצחיקות, העריכה לא רעה בכלל והדיאלוגים שנונים וחמודים אך התסריט והעלילה צפויים, לא מחדשים הרבה, לעיתים קלישאתיים, די שגרתיים, לא מרשימים במיוחד ולא יותר מסבירים פלוס. בקיצור, דרך מצוינת להעביר קצת יותר משעתיים באולם קולנוע ממוזג. לא חובה בקולנוע אך שווה צפייה לפחות בטלוויזיה/מחשב.
עוד סרט מבית מדרשו של סת רוגן - קומדיה רומנטית עם לב זהב, גסויות ברצף וסוף טוב. כרגיל כמה בדיחות עם רקע יהודי, והערות עוקצניות על הפוליטיקה ויחסי הגומלין שלה עם התקשורת. סת רוגן משחק שוב אותו תפקיד, שרליז ת''רון כנגד כל הסיכויים מצליחה להיות גיבורת קומדיה רומנית עכשווית ממש לא רעה.