כדור שינה של שעה וחצי.
היו חכמים שזיהו כבר בהתחלה שזה סרט מטומטם שמזלזל בצופים שלו ויצאו ממש בהתחלה. ללא אמירה, ללא כיוון, ללא כלום. אל תיפול למלכודת הזו בבקשה.
סרט איטי וכבד מאוד. מעייף עד משעמם. מתחיל לאט ,ומאט את הקצב. לא ברור מה ניסו לומר בסרט הזה.
נראה שליאם ניסן התכופף מעט עם תסריט שלא היה לוקח, ולו בשביל לשחק עם בנו. בתסריט יש את כל המרכיבים הנכונים לסרט "מתקתק" עם עלילה ידועה מראש, והאמת קצת קיצ''ית לעייפה. הנופים של איטליה הם השחקן הראשי ורק בשבילם אולי היה כדאי לצפות בסרט.
צפוי וידוע מראש... שעמום אחד גדול שגרם לי ולאשתי להירדם ואפילו לחשוב לצאת באמצע. כל כך הרבה מלל על כלום. מסר כל כך שטחי ולא משכנע.
שמעתי המון ביקורות טובות על הסרט הזה, מה שהתברר כקיטש מתחכם ושעמום אחד גדול. לא ברור מה רצו לומר בו. קמנו ויצאנו באמצע.
תת רמה של סרט
סרט צרפתי קלאסי על סיפור מהחיים, המציג את סיפורם של הדמויות השונות המעורבות בנושא הסיפור הטעון. סרט כבד ומעייף עם הרבה מאוד מלל ותסבוכות שגרמו לי לא אחת לנמנום קל.
מסוג הסרטים שהסוף כבר ידוע מראש... יצירה הוליוודית מוגזמת על סיפור קטן ופשוט שהיה יכול להיות הרבה יותר מרשים לו נוצר בג׳אנר של סרט זר. סיפור נחמד עם כוונות טובות אשר מתפספסות בדרך. נחמד בשביל להעביר שעתיים אבל לא יותר מזה.