6.0/10
סרט סתמי,דרמה מהפחות טובות שנראו בשנים האחרונות.כל מספר בין 1-6 יתקבל .מבקרים שנתנו 9 לדעתי מטעים ובגדול.בהחלט לוותר.
הבית באיטליה מספר על אב ובן החוזרים לאיטליה כדי למכור את הבית שבו הבן גדל היות והם זקוקים לכסף ובדרך הם נתקלים בכל מיני הפתעות ואנשים חדשים. הנופים בסרט מקסימים והסרט מרגש ויפה.
תסריט נדוש, צפוי וחסר כל מעוף. שיעמום אחד גדול. לפני שזרקתי את שאריות הפופקורן לפח שכחתי מה ראיתי. בזבוז זמן.
סרט סביר, לא יותר. אפשר לראות, אפשר גם לוותר. ומילה כללית - יש באתר ממליצה "ברברה סימון" שהמליצה על 300 סרטים וכל סרט אצלה הוא ציון 10 ו"חובה לראות". זו לא ביקורת אמינה, נראה שזה קידום מכירות מובנה. וזה כמובן משפיע על הציון הממוצע.
נראה שליאם ניסן התכופף מעט עם תסריט שלא היה לוקח, ולו בשביל לשחק עם בנו. בתסריט יש את כל המרכיבים הנכונים לסרט "מתקתק" עם עלילה ידועה מראש, והאמת קצת קיצ''ית לעייפה. הנופים של איטליה הם השחקן הראשי ורק בשבילם אולי היה כדאי לצפות בסרט.
סרט מרגש ואנושי על אב ובן הגרים באנגליה, חוזרים לאיטליה כי למכור את הבית בו גרו, כאשר הבן היה צעיר מאד ושם הם אבדו את האם. הסרט מתאר את מערכת היחסים בניהם, על רקע הנופים המקסימים של טוסקנה ומוסיקה איטלקית רגועה. מומלץ בחום.
דרמה מרגשת מאוד עם תוכן על מערכת יחסים בין אב ובנו, משולבת בנופיה היפים של איטליה. יש גם כמה קטעים מאוד מצחיקים. אני ממליצה בחום לצפות בסרט ולא לפספס.
ליאם ניסן,אולי פעם ראשונה לא בסרט פעולה ,מפגין משחק טוב עם בנו (שהוא גם בנו במציאות) בסרט מפעים על רקע טוסקנה, עם מוזיקה איטלקית נהדרת ומגולל סרט על יחסים שהתקלקלו בגלל טרגדיה משפחתית.למי שלא בקי,ליאם ניסן איבד את אשתו בתאונת סקי לפני 14 שנה, נטשה ריצ''רדסון,בת למשפחת רדגרייב הידועה.אולי קצת אוטוביוגרפי.הסרט אינו איטי כלל.ככה זה באיטליה ועושה חשק לעוף לטוסקנה.מומלץ!
דרמה רומנטית עם נופים קסומים של טוסקנה. דרמה אנגלית איטית עם סוף אופטימי אבל לא הוליוודי. אני הייתי מסיים את הסרט בסוף הליוודי של הפי אנד על רקע הנוף הפסטורלי של טוסקנה.
הסרט הזכיר לי מאד את הסרט משפחת רובינזון השוויצרית.
סך הכל סרט חמוד, יש עלילה טיפה איטית אבל זה ביכלל לא מפריע לקצב של הסרט. היה לי כיף ליראות את המשחק בין האב לבנו (גם בחיים האמיתיים) ליאם ניסן ומייקל ריצ׳רדסון.
דרמה בניחוח איטלקי מרגשת ומפגישה מחדש אב ובן. הנופים, האנשים, האוכל והציור מוסיפים לתמונה שהולכת ומתבהרת ביופיה. יופי של סרט!
סרט אנגלי בניחוח איטלקי.בעיני,נופי איטליה והמוסיקה האיטלקית שברקע, יש בהם לסייע לתסריט לצלוח בשלום.ליאם ניסן יעשה לעצמו ולצופים טובה, אם ילוהק בעתיד לתפקידים עם אקשן אליהם בעיני מתאים יותר.לסיכום,אפשרי אם באמת אין משהו טוב יותר לעשות!!
דרמה מרגשת על מערכת יחסים בין אב ובנו, משולבת בנופיה היפים של איטליה