סרט מצויין מראה ברגישות את הקשיים של נשים על ידי 3 סיפורים שונים של נשים שמתחברים בסוף לסיפור אחד.סרט נפלא.הסרט זורם מאוד.המשחק של כולן מדהים
סרט מצויין.מרגש נוגע ללב של כל השחקנים ממש.עלילה אנושית.לפעמים השתיקות חזקות יותר ממילים.רציתי שהסרט יתארך אפילו כדי לראות מה יהיה בהמשך העלילה אבל יצאתי בתחושה שגיבורת הסרט בידיים טובות.מומלץ בחום למי שאוהב סרטים ישראלים שמזכירים סרטים של פעם ,בעלי קצב משלהם ועומק.
סרט מצויין הייתי נותנת לו 10.נתתי לו 9 רק לטובת הצופים שאולי חוששים שהוא איטי.לי הוא לא היה איטי בכלל.סרט מאוד חמוד,משוחק היטב,מצולם נפלא.העלילה מעניינת.קצת טיפונת מותח מה יקרה בגורל הזוג שהיו חברים כשהיו ילדים,האם ייפגשו או לא.בקיצור נשאיר לכם להנות.זה לא סרט אמריקאי מהיר ,זה סרט מקסים ויש לו קצב משלו ואין רגע משעמם.מומלץ בחום.
אחד הסרטים הטובים שראיתי בשנים האחרונות.משחק מושלם.הכל עשוי בצורה מושלמת.לא אספר יותר מידי.מומלץ במיוחד למי שמחפש סרט איכותי.
באתי לסרט מתוך כבוד למלך הרוקנרול האגדי ומהר מאוד גיליתי שהוא לא נמצא שם.המשחק בעיניי של השחקן הראשי שמגלם את אלביס מאוד בינוני.הסרט צעקני ,שיטחי קופץ בין דמות לדמות ובעיקר צהבהב ולא מראה את היצירתיות ואת הביוגרפיה של אלביס לעומקה.ארוך להחריד ובזבוז זמן.אמרו על אלביס עצמו שהוא לא שחקן ושסרטיו גרועים.אך בהשוואה לסרט הם יצירת מופת.
לא אהבתי את הסרט.הלכתי עם בעלי ויצאנו באמצע הסרט.מזכיר סוג של קומדיה אמריקאית מהסוג הרדוד.לא מצחיק מזכיר הומור של כיתה ג.המשחק לעיתים נחמד אבל יש תחושה שהשחקנים רק מקריאים טקסט.מתאים אולי למתבגרים צעירים במיוחד או לכאלה שאוהבים את הסגנון הרדוד.
משחק מצויין של כל השחקנים כאחד ראשיים ומשניים,רומנטי וגם מצחיק.עשוי טוב וגם קצת מותח.אסקפיזם נעים עם הומור שנון.מתאים לזוגות.
בעיניי הסרט לא היה מספיק טוב.דמויות משנה צצו וקפצו,הקטעים שהיו אמורים להצחיק היו די טיפשיים ובעיניי אפילו השחקנים הטובים לא הצליחו להצחיק.היו כמה קטעים נחמדים שקצת הזכירו לי כמה סרטים משובחים והם היוו אתנחתא נחמדה .בעיניי הסרט חלש.