סרט מעולה. עוסק בהורות, הורות מהי? שקרים, אהבה, רגש ונתינה. עוסק באדם פשוט בתוך חברה צרפתית מודרנית אינדווידואלית ולא מסורתית. מסכים שהסרט עשוי להיות איטי.
סרט מרתק ומיוחד, במיוחד הסוף! ממש מרגש!
עוסק בצעיר אפריקני המגיע לפריז כדי להרוויח כסף בעבודה במשלוחי וולט/תן ביס/משלוחה וכד''. ספוילר: הסיפור קשה. לסרט קצב משלו.
הרתפקאה.
כל כך הרבה. מחזמר. העלאת המודעות על הירצחותם והיעלמותם של אנשים עקב הסחר בסמים. שינוי מין. גירושים. ריאליזם. סליחה.
עוסק באידיאל היופי. צפו לביקורת נוקבת על אידיאל היופי, ועל המוסכמות בחברה. סרט ראוי. בחרו בגרסה מצונזרת או לא מצונזרת - כי יש הרבה רגעי אימה.
סיפור אמיתי על החברה החרדית בישראל. מומלץ. במיוחד לאור הדיון הפתוח וההזדהות של אנשים מהקהל לאחר הסרט.
סרט פמינסטי. על הביחדנס. על הדרך עם עליות וירידות בחיינו. על השילוב בין אוניברסאליות וייחודיות. מומלצת קריאת הכנה על המעמדות בהודו לפני צפייה בסרט.
סרט על האמוציונלי מול ההיגיון. על תהליך האימוץ. על תיבת נוח. ועל הביחדנס.
הצצה לעולם הפסיכולוגיה. הסרט מתאים גם למבוגרים. הוא מספק חוויה על עולם הפסיכולוגיה וקצת מדעי המוח, המודע והתת מודע וכולי. העלילה מאוד יצירתית. אז בלי ספוילרים נוספים מומלץ בחום. חסרונות: ישנן קפיצות של שניות בכמה מקטעים בסרט שעלולות להיות לא מובנות לילדים קטנים, עדיפות להורה מסייע.
סרט איטלקי שנותן זרקור על המציאות באירופה ובפרט על צפון איטליה. פליטים מצפון אפריקה ואוקריאנה, ושיעור ילודה שלילי באיטליה יצרו סיפור של התחברות וקהילתיות באופן איטלקי, מרתק, מצחיק ומשעשע.
סרט מלבב.
סרט חמוד. לא המלצה חמה.
סרט מצחיק, אופן העלילה והסיפור משעשעים ומצחיקים. הקהל לא הפסיק לצחוק - והצחוק מדבק. התסריטאי שנון ואולי גאון. מדובר בסרט פמינסטי מול העולם הפטריכאלי. לא להאמין מה דמויות הסרט מוכנות לעשות בשביל תהילה.
סרט חובה על האנושות, פוליטיקה, קמפיין תקשורתי, משפט שדה, סוכנים חשאיים, מלחמה. מבוסס על סיפור אמיתי. לא מומלץ לצפות בבית, רק בקולנוע.
סרט איטי ורגיש שמבליט את המתח בין השמרנות הדתית לLGTB.