הרבה דיבורים ושום מעשה. לאוהבי בלבולי מח.
סרט רגיש ומעניין. משחק מעולה של הגיבור הראשי. הצפיה החזיקה אותי צמוד.
סרט משעמם עם עלילה לא אמינה. בזבוז זמן.
סרט מעניין עבור מי שמתעניין בפסיכולוגיה ובסיגמונד פרוייד. צריך הרבה סבלנות כי אין ממש אקשיון. משחזר את באווירה הקודרת של התחלת מלחמת עולם השניה. וויכוח עמוק על קיומו או אי קיומו של אלוהים בין יהודי אוסטרי לבין סופר נוצרי שחזר לדת תחת טראומה של לחימה בחפירות מלחמת העולם הראשונה.
סרט פעולה מותח וקצבי. ספוילר: כולם גנבים!
קומדיה רומנטית נחמדה. מאוד נהנתי מהנופים שח איטליה.
קומדיה רומנטית נחמדה. לאוהבי קולנוע איטלקי.
סרט נפלא,רגיש. מומלץ לאוהבי שקספיר.
זה לא סרט מתח ואין בו סוכן חשאי. זה סרט עצוב על אימת משטר רודני מושחת בארץ רחוקה מאיתנו. לא רק יוצאי ברה"מ ואירופה מזרחית יוכלו להזדהות. אין קצב אבל יש אטמוספירה. חלק מהצופים באולם לא החזיקו מעמד ועזבו.
אהבתי מאוד את הקומדיה. עלילה קלילה עם הרבה תהפוכות, על צעיר מוסלמי אלג''ראי,טבח צמרת, שמאורס עם צרפתייה שהיא גם שותפתה לעסקים. הכל מסתבך כאשר הוא פוחד להציג אותה לאמא המסורתית. להשאיר בבית את כל הדעות הקדומות. זה הכל חוץ מפוליטיקה. אל תדאגו, תצאו מהסרט עם אותם דעות שנכנסתם איתם.
אהבתי את הסרט בגלל הנושא ובזכות המשחק הרגיש של הגיבורים. ישנו מתח בין שני עולמות המנוגדות של האישה עורכת הדין מישראל שמגיעה בחזרה למחוזות מולדתה ופוגשת עולם גברי מחוספס קשה יום. סרט אטמוספרה שמצריך סבלנות לעקוב אחריו והזדהות עם הדמויות.