פירוטכניקה מהממת. עלילה שטחית ביותר. אפילו מאט דיימון רק חביב אך לא מהמם, בשונה מהרגלו. שווה לראות את הסרט (בתלת מימד) רק בשביל האפקטים, אבל לא לצפות ליותר מאשר חוויה מקבילה לפיצה טעימה
סרט מצוין. סיפור מרתק על אחורי הקלעים של תעשיית הלובינג, ועל הדרך בה ניתן להפעיל לחץ, לשחד ולקנות פוליטיקאים. קצב מהיר, שחקנים טובים, נושא חשוב. נהניתי מכל רגע.
סרט מצוין!!! סיפור מצמרר ומרתק, חשוב מאוד, עשוי היטב ומשוחק היטב, מעמיק ומדויק. ממליצה בחום
עוד סרט מצוין של טרנטינו. עשוי היטב בכל מובן. כל השלג שיורד לאורך הסרט לא יכול להלבין את השחור-שחור הזה שנמצא עמוק בנשמות של הדמויות, ולא יכול להלבין את שלוליות הדם שנקוות בו. הצצה מעניינת לתוך הלכי הרוח של התקופה. וכל התבשיל הסמיך הזה מתובל בהומור ציני דק, בהפקה איכותית, בפסקול נהדר והכי חשוב: במשחק מעולה - שהופכים את הסרט לחוויה מושלמת לאוהבי טרנטינו. מי שלא אוהב את הסרטים שלו, עלול למצוא את הסרט משעמם, מייגע או ארוך מדי. ראו הוזהרתם.
סרט מעניין, עשוי היטב, משוחק היטב. זהו לא סיפורה של טכנולוגיה, כמו שזה סיפורן של גישות אישיות שונות למערכות יחסים אנושיות. כמובן שגם הזוית הייחודית של ג''ובס לנושא הטכנולוגיה מעניינת כאן. הסרט נותן הצצה לצורת המחשבה שלו, ואין צורך להיות אנשי הייטק כדי להבין אותה. נהניתי מאוד.
למרות שאני קוראת לא מעט ביקורות שליליות על הסרט הזה, אני ממש נהניתי ממנו. מעניין ומותח. הייתי כל כך מרותקת, שהזמן טס במהירות.
סרט מעניין על נושא מעניין. קטעים רבים מרגשים - במיוחד אלה הנוגעים לעבר בתקופת הנאצים. קראתי את הבקורות השליליות על הסרט - וזה נכון שהדמויות לא מאוד עמוקות, ונכון שיש בו משהו קצת סכמטי, אבל זה בכלל לא הפריע לי להתמסר לעלילה, לחוויה, לבכי ולתקווה. בקיצור - נהניתי.
נהניתי מאוד מהסרט. העלילה מרתקת, המשחק טוב, וגם אם יש פה ושם ביצבוץ של קיטש - זה לא צובע את הסרט. סיפור מעורר השראה על כוחה של רוח האדם, על נאמנות, ועל האיוולת שבאלימות.
סרט מרתק לחלוטין, מטלטל ועוכר-שלווה. סיפור מעניין ולא טריויאלי, על תאוות הדם הבלתי ניתנת לסיפוק של התקשורת ושלנו, הצופים. משחק מעולה של ג''ילנהול. יצאתי מהסרט מדוכדכת ועם כיווצים בבטן, וזה סימן לכך שהסרט עשה את העבודה.
אחלה סרט. רעיון מעניין, עשוי מעניין, קצבי ומהיר. נהניתי מהמשחק של סקרלט ג''ונסון. הסרט חלף ביעף, והותיר אותי עם מחשבות והירהורים על החיים
סרט מהפנט, מסע ממכר על אדים של יופי ויזואלי, יופי אודיופוני (לא בטוחה שזו המילה לתיאור הצלילים של ההתרחשויות וגם של המוזיקה), עושר אנושי, זויות צילום נפלאות, וחומר למחשבה. פשוט נפלא. רומא מהממת, המשחק נהדר. די, כמה סופרלטיבים אפשר על סרט אחד?... התמסרתי ונהניתי מאוד. אזהרה: לא מתאים לאנשים שחייבים עלילה בשביל ליהנות. אתם תסבלו בסרט הזה.
סרט מצוין. סיפור מעניין, מסופר מרתק. משחק מצוין. הסרט ממחיש עד כמה מראית העין מטעה... בתי חולים, רופאים ומערכת בריאות שנתפסת כמשרתת את טובת החולים - למעשה משרתת אינטרסים אחרים... אנשים שהיו חברים טובים - למעשה מוגי-לב וצבועים כשהבורות מניעה אותם... פלייבוי הופך להיות לוחם צדק... בקיצור - סרט נהדר לאנשים שאוהבים סיפורים אנושיים עם פרספקטיבה חברתית ומאבק לצדק. למרות העצב והקושי - נהניתי מאוד
סרט מתח מעולה!!!!! צפיתי בו בנשימה עצורה. עולם התוכן חדש ומעניין, המשחק של טום הנקס יוצא מגדר הרגיל, וכמובן - מה שהכי עניין אותי, זה האנושיות המופלאה והיכולת לראות את הטוב שבכל אדם
סרט מעולה!!! מעניין, מותח, צילומים נפלאים, עשוי היטב ומשוחק היטב (פסקול מדויק שתומך היטב בעלילה). תענוג צרוף. שעתיים ומשהו חלפו ביעף!
סרט כיף! קצבי, מעניין (לא מעמיק - אבל מספיק בשביל סרט מסוג זה), הומור, שחקנים נהדרים - קליל ומהנה
סרט מרתק ומרגש ברמות. נהניתי מאוד (אם אפשר להגדיר את החוויה הזו כהנאה), למרות המראות הקשים והעצובים. תביאו טישיו כדי שלא תצטרכו לאלתר פתרונות
סרט מתח טוב ותו לא. הלכתי לראות אותו בזכות ראסל קרואו ובזכות הבקורות הטובות של הגולשים באתר הזה. התאכזבתי. אמנם מותח, אבל לא ממריא. אפשר להשאיר לצפיה בבית
סרט מעולה!!! סיפור מרתק על התנהגות כל כך אנושית, עם השלכות כל כך כואבות. על חריצת דין מהירה מדי, על עוצמתה של חברוּת-אמת, על השבריריות של האמון באנשים. עשוי מעולה, משוחק מעולה, מצולם מעולה. חוויה מטלטלת ומרגשת.
סרט חזק וטוב. מעניין ומרתק, עשוי מעולה. שקעתי לתוכו בהנאה מרובה והזמן טס ביעף. העלילה, הסיפור החברתי-כלכלי-תקופתי, הדמויות, הכל. תענוג.
אמנם אחלה אקשן, מתח, משחק טוב וכו', אבל משהו חסר בסרט הזה כדי להפוך אותו לטוב. אני חושבת שהריקנות האדירה שמאחורי השימוש בסמים והסחר בהם (מתנצלת על השיפוטיות) פשוט מעמידה את כל הדרמה באור מגוחך. אפשר לראות, אבל לא לצפות ליותר מדי (סרט פעולה לא חייב להיות רדוד). גם בעלי התאכזב
טוב מאוד!! מותח, מעניין, די מורכב, עשוי היטב, משוחק היטב, אחלה פסקול. ישבתי במתח במשך כל הסרט. תענוג
סרט מעניין על נושא קצת שונה. לא מבריק, אך טוב ומעורר מחשבה. בעלי ואני נהננו למדי.
סרט פעולה מותח ומרתק* - הצצה לדרך הפעולה של היחידה המיוחדת. פטריוטי ומרגש לעתים (בכיתי מלא בסוף הסרט). בעלי ואני נהננו מאוד. * בהתאם למקובל בז'אנר של סרטי יחידות קרביות
סרט יפה, עצוב, איטי ואמיתי. דמויות מורכבות ומצבים מורכבים - ממש כמו בחיים. נהניתי מאוד מאופן הצגת מערכות היחסים, ומכך שהסרט לא מנסה להיות מתוחכם או מגניב. ג'ורג' קלוני אמיתי יותר מאי פעם. בקיצור, נהננו, למרות שבכיתי לא מעט...
סרט טוב מאוד. חושף את אחורי הקלעים של ליהמן ברדרס, ואת השיקולים והדילמות (לפי הסרט היו מעט מאוד דילמות) של האנשים שלקחו החלטה למוטט תעשייה שלמה - מה שיביא לקריסה כלכלית ואחרת של הרבה מאוד אנשים. עשוי היטב, משוחק היטב, מרתק ומעצבן. בעלי ואני נהננו מאוד.
אחלה סרט! מעניין, מהנה, שנון, עשוי מצוין, משוחק מצוין. מוצלח לפחות כמו הסרט הקודם. בעלי ואני נהננו מאוד.
סרט נהדר. איטי למדי, אך מעניין ומרגש, חושף היבטים פחות מוכרים בנפש האנושית. משחק מצוין של הכוכבים המבוגרים - ובמיוחד של רוברט דובאל, נופים אחרים וחורפיים, תקופה אחרת, בקיצור... כיף. בעלי ואני נהנינו מאוד
סרט מקסים. מלא יופי, עומק, אנושיות, כאב ותקווה. איטי ומרגש. משחק מצוין של כל השחקנים. בעלי ואני נהננו מאוד
סרט מעולה! סיפור מרתק, משחק מצוין, מבוים היטב. מהנה ומומלץ מאוד. במיוחד לחובבי סרטים העוסקים בצדק חברתי, אבל גם לאנשים שפשוט אוהבים דרמות טובות
סרט חובה לאנשים שאוהבים סרטים העוסקים במאבק על הגנת הדמוקרטיה. סיפור מעניין ואמיתי, משחק מצוין של שון פן ונעמי וואטס, תסריט מותח, עשוי היטב, ובעיקר - מסר מאוד חשוב. אהבתי ונהניתי