לא להאמין שהסרט הנל הביס את ואלס עם באשיר המעולה! הסרט משעמם, אינו מצדיק את הביקורות הטובות עליו, הסצנות של טקסי ההשכבה חוזרות על עצמן ללא שום מטרה, בקיצור לא כדאי לראות! נ.ב. נקודת האור היחידה בסרט היא המוזיקה.
שעתיים של מתח,אקשן ושחקנים מעולים, סרט לחשוב עליו גם הרבה אחרי שיוצאים מהקולנוע. מומלץ בחום!
נכון שהתסריט לא הכי הגיוני אבל לא כזה שיגרע מההנאה בצפייה בסרט שבעיקר מרגש ומשעשע. הילד הסיני חמוד מאוד ומשחק מצוין, גם ענת וקסמן ומילי אביטל משחקות טוב חוץ מסצנות הבכי של מילי שבוכה בלי דמעות(?!). בסך הכל אחלה סרט, שווה ללכת לראות.
ב-3 מילים: סקסי,מדליק,מצחיק.
באופן כללי הסרט הוא סרט טוב, בולט בעיקר המשחק המשכנע והמצוין של תומר שטיינהוף היפה, לי אישית מפריע האווריה הכל כך דיכאונית שאופפת את רוב הסרטים הישראליים וכמובן סצנות והקונוטציות לסקס שלא תמיד קשורות וניתן לוותר עליהן. סך-הכל יש סיפור מעניין בסרט וגם צילומים יפים.
סרט מצוין, מותח, מפתיע ועם שחקנים מעולים! מומלץ בחום.
כותב התסריט של הסרט עשה גם את "מיליון דולר בייבי" וקשור גם לסרט "התרסקות" ולכן באתי עם ציפייה גבוהה לסרט מעניין ומפתיע או לפחות לא בנאלי.. אז זהו שהסרט בעיקר בנאלי אבל לא משעמם, הרוב דיי ידוע מראש והשחקנים בסדר. בסך הכל נחמד, מומלץ לקחת בדי וי די.