ביקורות / תגובות / המלצות לסרט

ממוצע הדירוגים: 3.0   |    סה"כ ביקורות עם דירוגים של המבקר: 2
אימהות מושלמת
1/10
מסכימים?
1  0
בוגר.תפורסם ב 23.5.2013

סרט רע. יש בו ריקנות, אין בו גבולות, אין בו עומק/אופי לדמויות, אין התמודדות משמעותית, הסרט מכוון לתחושה שאין משמעות לכלום מלבד ההנאה, "החיים הם קערת תותים" לכן היופי החיצוני המודגש, והעדר המהות. מקרה קצה של התרבות הדקדנטית שסביבנו שבלוחות הברית שלה כתוב 2 דברים: עונג ונוחות. כדאי לוותר.

קרא.י עודדרמה • סרט ותיק (2013)נצפה בקולנוע
ש
עוד שנה
5/10
מסכימים?
0  0
שרון נגר • בוגר.תפורסם ב 27.12.2010

הסרט מציע התבוננות מהצד על החיים דרך עיניה של מרי, שבוחרת לא לראות. כי מה כבר יש פה להציע? "שום דבר לא קורה פה" זו האמירה שלה אותה הצופה גם מרגיש. תחושת שעמום מתמשכת של "נו, מתי משהו כבר יקרה"? או תחושת ריקנות, שרק בסוף שייכתי אל מרי, הנאבקת בכל דרך להימנע מלהתעמת עם הכאב המתמשך של חייה. הסרט לא רק מראה, אלא גם נותן לצופה להרגיש, איך זה לחיות מתוך הכחשה מתמשכת של כאב פנימי. לכן הסרט מתחיל עם תמונה של הכחשה כזו (האישה שבנוקשות נאחזת בכדורי שינה) וגם מסיים איתה (כשמרי בולעת כוס יין שלימה בלגימה ממושכת). מנגד משבץ הסרט תמונות של ביחד אופטימי מחייהם של טום וג'רי - הנחמה שמציעה המשפחתיות. כך נוצרים ניגודים של עשייה מול תחושת חוסר אונים ואי מסוגלות, מלאות מול ריקנות, חמימות מול קור. בעוד שהפרומו מציג פוטנציאל לדרמה אנושית מעודנת, הסרט עצמו רחוק מתחושה קלילה זו. התייחסות לרעיונות נוספים בהם עוסק הסרט, באתר hitpatchut סיומת com (תחת התפתחות עצמית, סרטים), בינם רעיון הקיום היחידני: האם החיים כאדם יחיד שלא בתוך משפחה אמורים להיות אומללים?

קרא.י עודדרמה • סרט ותיק (2010)


סרטים מומלצים ע"י הגולשים
I Swear
1מילה שלי
ציון גולשים
9.3/10
ציון מבקרים
3.8/5
The Great Lillian Hall
2ליליאן הול: האור שבפנים
ציון גולשים
9.2/10
ציון מבקרים
2.3/5
Minions and Monsters
3מיניונים ומפלצות
ציון גולשים
8.9/10
ציון מבקרים
3.0/5
Toy Story 5
4צעצוע של סיפור 5
ציון גולשים
8.8/10
ציון מבקרים
3.8/5
Moana 2026
5מואנה
ציון גולשים
8.7/10
טריילרים חדשים
Charlie the Wonderdogוונדר-דוג The Dog Starsכוכבי הכלב My One and Only 2026האחד והיחיד שלי Damned if you do damned if you dontהמשפחה האיטלקית שלי
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט
Xאוהבים לחיות ב Seret?לחצו ועקבו גם באינסטה!
Xאוהבים לחיות ב Seret?פרגנו בלייק והישארו מעודכנים גם בפייס!