גרסה ישראלית לסרט טופ גאן של טום קרוז. בינוי.
בסרט מיקס של 2 מרכיבים עיקריים... סיפור אישי נוגע ללב של ניל ותיאור טכני שטחי של הטיסה לירח - השיגור ההפרדות הנחיתה והחזרה לכדור הארץ. סרט בינוני. המרכיב הטכני בסרט מאוד רדוד.הרבה פחות מהסרט אפולו 13. הסיפור האישי משפחתי של ניל יותר מפורט ומעניין. אני חיפשתי יותר את הספור הטכני בטיסה והתאכזבתי.
סרט בינוני. מתרכז יותר ברומטיקה ופחות בסערה עצמה. בהשוואה לסרט "הסערה" הוא הרבה פחות מרשים. מתאים לצעירים.
סרט מרתק. שחקנים מעולים. סיפור מיוחד, אמיתי. חושף צד אחר של אזרח גרמני. סיפור שכדוגמתו לא ראינו עד עתה בקולנוע. התקופה עליית הנאצים מלחמת העולם השניה. אומנם כבד ועצוב אבל זורם, מתפתח באיטיות.
הסרט אינו קומי כלל וכלל. ברגעים מסוימים אף גרם לי הוזלת דמעה. אין דרמה, אין קצב. עלילה שטחית על נערה שהיא מרכז המשפחה שהוריה אילמים. הריצה לראשות העירה של האבא פתטית עד כדי גיחוך. לא ממליץ.
סרט חסר קצב. אין דרמות. מתפתח באטיות. משעמם. הסרט מבוסס על סיפור אמיתי אבל לא חשוב כול כך מבחינה היסטורית. אפשר לוותר.
סרט גרוע. בחלקו מעורר בחילה. חבל על הכסף.