תודה לאתר סרט על הכרטיסים ! סרט איטי מאד , החלק הראשון מצא חן בעיני יותר , הסוף נמרח כמו סרט טורקי. הסרט מדבר על "לתת הזדמנות" למרות תחושת הבטן הראשונית שלנו שלא לעשות כן . לקח שאפשר לקחת לחיים עצמם. שווה צפיה .
הסרט מתאר קונפליקט בין האמת לאינטרסים תאגידיים. אני חושב שצריך לעודד סרטים כאלה כדי לגרום לכל אחד לחשוב מה הוא היה עושה בסיטואציה הזו , או לפחות לזכור את הסרט הזה כשנגיע לסיטואציות כאלה בחיים. משחק טוב של וויל סמית , אבל עשוי קצת דרמטי מדי ... בכל זאת סרט אמריקאי.
סרט רומנטי חביב , על דילמות של מהגרת והתמודדות עם געגועים לעולם הישן. לדעתי , החלק המעניין של הסרט הוא החצי השני ,בביקור של אייליש , שם מתחילות הדילמות הקשות
סרט ארוך וקצת מיגע עם הרבה פרטים קטנים ומשפטיים, אבל בסופו של דבר - סרט חשוב בגלל הנושא שהוא מעלה , זה לא הסרט הראשון בנושא זה וחשוב להציף אותו כמה שיותר כדי למגר את התופעה.
סרט חשוב בתולדות המאבקים , גורם לך לחשוב : "מה הייתי עושה / איך הייתי מתנהג אם הייתי במקום הגיבורה ?" תסריט יפה . משחק טוב של קארי מאליגן.
צפיתי בקולנוע ואחרי כחצי שעה - אנשים החלו לנטוש , אני יכול להניח שאנשים הגיעו לסרט עם ציפיות לסרט מתח בלשי , אבל זו בעצם דרמה על הזדקנות , תחושת אשמה ותחושות פספוס בחיים. לקראת הסוף הכל מתחבר. אז היה שווה להשאר עד הסוף. אהבתי את המשחק של הילד (מילו פארקר) ששיחק את רוג''ר.
מעבר לאפקטים ופחד הגבהים , בין השורות הסרט בעצם מעלה געגועים למגדלי התאומים...
בעיני , הסרט היה יותר משעשע מאשר מפחיד. לתשומת לב הקטולים בביקורות כאן ,זה לא הסרט הראשון שבו מסתלבטים על הצבא. לסיכום - אני ממליץ.
צפיתי בבכורה בסינמטק בתל אביב. הזכיר לי את הגירסה המודרנית של איוב, "עוד זה מדבר וזה בא", עם כמה דברים קשים יכול אדם להתמודד? שאלתי את עצמי במהלך הסרט : "מתי הוא הולך להשבר ?".
שווה לראות בזכות הנופים היפים וחוש ההומור האמריקאי. וגם יכול לדרבן אתכם לעשות פרוייקט גדול כזה (או אחר) בעצמכם , אפילו בגיל מבוגר.
רעיון יפה (המלחמה ההפוכה של המשמורת) , אבל הקומדיה הזו לא כל כך הצחיקה אותי. לא מומלץ !
סרט חביב , אבל לא להגיע עם ציפיות גבוהות , לא באותה רמה כמו הרץ במבוך 1. אהבתי את תפאורת הרקע של כדור הארץ ההרוס.
סרט חביב , לא לצפות למשהו מיוחד. עשה לי צמרמורת נוסטלגית לימי ילדותי בשנות ה 80 ... וקאבר נחמד לשיר everybody wants to rule the world של tears for fears . אחד המסרים ,שנראה לי שהסרט רצה להעביר (מתחת לשטיח) הוא שמשחקי המחשב של שנות ה-80 היו נאיבים , פשוטים ואילו אלה של היום הם אלימים , בוטים ומלאי דם.
הרעיון של להמשיך לחיות לנצח דרך גוף אחר - נדוש קצת , אבל תמיד נחמד לראות יישום אחר שלו , אהבתי את ההתלבטות שמוצגת בסרט לגבי זה ... והאם זה נכון וערכי לעשות את זה. סרט מד"ב משולב עם אקשן/מרדפים/פיצוצים רועשים וסצינות מתח. ריאן רינולדס מתאים לתפקיד. שווה צפיה.
סרט מצויין , על ההתמודדות הגרמנית עם השואה. על הניסיונות לשכוח ולהשכיח מול המצפון שאומר לחשוף ולהתמודד. הסרט מתבסס על מאורעות אמיתיים : משפטי אושוויץ ה 2 בפרנקפורט.
סרט טוב מאד , קצת לא אמין בנוגע לתחושות האבהיות הטלפטיות של האבא , אבל מספר על דרמה אנושית ומשפחתית קשה על רקע מלחמת העולם הראשונה. שווה צפיה.
לדעתי , סרט מעולה ! מספר על אהבה אמיתית , ללא תנאים עד הסוף. בסוף הסרט , חשבתי על אפשרות לואריאציה מתחוכמת יותר בניסיונות של הבעל לעזור לאישתו , אבל הסרט הסיני הולך ישר ופשוט וכנראה שבזה גדולתו.