סרט מעולה, משתמש בעובדה שהוא מתרחש רק על מסך באופן יצירתי שמוסיף ומעמיק את הדמויות והיחסים ביניהן ואת הסיפור וההד שהוא יוצר. מומלץ לאוהבי סרטי מתח ותעלומות. תודה רבה לסרט על הכרטיסים!
סרט נחמד, אפקטיבי ופשטני. הבמאי קן לואץ נמנע מסוגים של תחכום ושל התחכמויות, ושם דגש על הדמויות ועל תפיסת החוויה שלהן. למזלנו זה עובד כי הדמויות אמינות, משוחקות טוב ומעוררות הזדהות, והעיסוק באינטימיות ובניצחונות הקטנים בחייהן הוא שמשרת את הסרט. כאמור, בגלל האופן הדיכוטמי שבו מוצגות הדמויות הטובות והרעות ומהלכי העלילה המתבקשים נמנע מהסרט מסר מתוחכם, אך מה שיש מספיק לחווית צפיה מתסכלת, משעשעת, מעציבה, מעוררת הזדהות וגם מרוממת-רוח לעיתים. תודה רבה לסרט על הכרטיסים!
סרט נפלא. תלבושות, צילום ופסקול נהדרים שתורמים ליצירה יפהפייה ועדינה על כמה רחוק אנחנו מוכנים ללכת בעקבות התשוקות שלנו. קייט בלאנשט בתצוגת משחק משגעת שמצליחה בו זמנית לעורר השתאות עם הדמות והזדהות עם כאביה, וכמוה גם רוני מארה שמציגה תהליך התבגרות של דמות בצורה אמינה ומדויקת ביותר. תודה לסרט על הכרטיסים!