משחק מצויין של שתי הדמויות הראשיות, כמעט נטול אלימות אבל מחזיק מתוח כמעט לאורך כל הסרט, תסריט מעולה עם עלילה מפתיעה גם כשאתם בטוחים שמשהו אחר עומד להגיע.
גם בלי קשר לישראל, סרט טוב, גם אם הבנתם מה הולך לקרות כבר בהתחלה, הסרט ירתק אתכם עד לסוף, העלילה מעולה והמוזיקה טובה מאוד. 10/10.
סרט מעולה ומרתק, מסרטי המתח הטובים שראיתי ומשאיר אותך בדרמה עד השניה האחרונה.
הסרט באופן כללי לא משהו, רמת המשחק נמוכה והתסריט צפוי ואין יותר מידי עלילה. בגדול מיותר
סרט מעולה של קלינט איסטווד, דרמה עם נגיעות קומיות, למעט כמה דקות באמצע הסרט רץ ומהנה ובסך הכל מומלץ ושווה.
סרט קליל וכיפי למי שאוהב סרטים צרפתים, עומר סי מעולה והתסריט טוב מאד, נחמד לערב קליל.
הטרילר הוא החלק הכי טוב בסרט,המון פוטנציל אבל מעט מאד מיצוי, מאכזב מאד.
סרט קליל ומצחיק, סוג של פרדויה על סרטי ריגול פלוס טיוסטים חמודים, טוב לשעתים של צחוק על הספה.
סרט מעולה, הדקות הראשונות קצת לא ברורות אבל לאחר כמה דקות הסרט שואב אותך לתוכו, מרגש וקשה מתאים לאנשים בוגרים ולמי שחווה מלחמה, משחק מעולה ותסריט יוצא מן הכלל. ממולץ מעל 30, סרט מורכב וקשה אבל טוב מאד.
סיפור מעניין, תסריט ומשחק טובים, קצת מרווח. אבל עדיין מומלץ.
סרט בינוני ולא יותר, הרבה דילוגים ריקים, הרבה דברים של קשורים למציאות ובכללי הסרט בלי הרבה פואנטה, מאכזב דרך ההצגה של צרציל ובכללי של מערך המלחמה. אפשר לראות ואפשר גם לוותר, פחות טוב מרוב הסרטים הבריטים.
סרט מצוין, תסריט ושחקנים טובים, לא סרט אמריקאי טיפוסי ולא דרמה שחוקה, מבט מעניין על המציאות בחגורת התנך במאה ה-21. מומלץ.
ממצא את עצמו בטרילר, ארוך ומרוח בלי פואנטה, אפשר לוותר או לראות במחשב.
מוצלח מאד, גם מצחיק גם עצוב וגם עם מסר ביקורתי על החברה האמריקאית, שווה צפיה
שילוב של מדע בדיוני משנות השומנים קומדיית משברים משנות התשעים ותסריט משעמם משנות האלפים, גרוע אפילו בשביל לצפות בבית.
סרט טוב, קצת קופץ מדי פעם, אבל טוב, העלילה מתפתחת ולא תמיד בנאלית, נקודת מבט מענינת על יחסי הורים ילדים והיחס למחוננים לעומת חוויות ילדות, השחקנים ובעיקר הילדה מצוינים סרט בוגר מאד ועל נושאים מורכבים. שווה צפיה אפשר במחשב או או בטלוויזיה בבית
סרט כיפי קליל שנון וזורם, תסריט טוב מאד משחק מעולה ועלילה קלילה וכיפית גידי גוב במשחק מעולה,מיכאל אלוני שובה וגורם להתרגש ומעלה חיוך וחן אמסלם מדהימה 10/10 ממליץ לראות בקולנוע.
מעייף ומתסכל, המסר אומנם עובר בצורה טובה אבל הסרט מרגיש כבד ואיטי, הסיפור מעולה וגם העלילה מעניינת ומרתקת אבל לא שווה ללכת לקולנע, סרט שצריך לראות עם הפסקות.
מעולה, מצחיק ועצוב, דרך מעניינת לראות את ההיסטוריה, קצת סטריוטיפי אבל שנון ומהנה, הסרט עובר בקלילות ובהנה למרות הנושא המורכב ומתייחס בביקרות עם קריצה של הומר לסוגיות כואבות. הסרט כולו בגרמנית אבל עובר מעולה. מומלץ לבעלי חוש הומר ..
מאכזב, סרט עם המון פוטנציל ומעט מיצוי, שחקנים נחמדים אבל התסריט ועלילה משעמים ולא מתקדמים הסרט איתי ומממצא את עצמו אחרי רבע שעה, בניגוד לסרטים צרפתים אחרים לא מומלץ.