3.8/10
מזעזע, נורא, מחריד ומטריד! - מי צריך את ההרגשה הזאת חוץ ממזוכיסטים מורשים? לעניות דעתי- גם לסרט קשה ראוי שיהיה סוף טוב או לפחות טיפת אור בקצה ההקרנה. ואם לא - אז לפחות שנצא עם תובנה כלשהי. התובנה היחידה שלי מהסרט הזה- שעבדו עלי...
ביזיון מוחלט !!!!!! בימיוחד הסוף צריך להחרים את הסרט באופן ישיר צריך לתבוע את הבמאי ואת היוצרים
סרט משעמם! אל תיראו פשוט אל!
הסרט עצמו מתחיל טוב, העלילה מותחת עד הסוף אבל באיזה שהוא שלב אתה כבר מבין איך הסרט ייגמר וחבל שככה.. הסוף מאוד מאכזב ואין בו שום פואנטה! הסרט לא מפחיד בגרוש אבל מותח קיצר סרט עם פוטנציאל חבל שהוא הסתיים בצורה כזאת.. מעניין לראות את המקורי! נ.ב השחקנית שגילמה את ווילו בסרט מזכירה מאוד את אלן בורשטיין יש מצב שהיא הבת שלה??
אני בדרך לתבוע את הבמאי לסרט על זמן שהוא שרף לי על סתם!!!! לא מבין .. בשביל זה צריך את ניקולאס קייג'. התחלה מעניינת משהוא לאט לאט מתחיל השעמום ואז שכבר קורה משהוא מעניין הסרט נגמד.. לסיכום. על בכסף שתבזבזו עוד ניחא אבל הזמן זה דבר יקר . לא מומלץ!!!
בתור חובב סרטי מתח/אימה, חשבתי שהסרט הולך להיות מעניין. הלכתי לסרט: בהחלט לא הייתי מגדיר אותו בתור אימה, כי הסרט לא מפחיד בכלל ואין אפקטים בכלל, כמו סרט של שנות ה-50! אולי זה יותר מתח, אבל אתה כבר מתחיל לקלוט באמצע את הפואנטה, אולי בסוף המפתיע קצת חידשו. אין בכלל קטעים מבהילים, עוצרי נשימה, אפקטים, מותחים מאוד, מפחידים, בקושי היה מוזיקה שתוסיף לאווירה! בקיצור אין בשר לסרט, שטחי ללא כלום. המשחק של ניקולס קייג' היה טוב כמו תמיד, הסרט סך הכל היה די טוב, חוץ מהמגרעות הנ"ל. לחכות לdvd או לקנות מחנות של העתקה פיראטית ב-10 ש"ח!
5 הדקות הראשונות של הסרט נראות מבטיחות, אבל כגודל ההבטחה כך גודל האכזבה. לא ברור למה שחקן כל כך מוכשר כמו ניקולס קייג מבזה את עצמו בסרט שמתיימר להיות סרט אימה, או ניסיון עלוב להיות סרט פואנטה. לא מומלץ, מהסרטים הגרועים ביותר שראיתי ומאז מנסה בעיקר לשכוח.
סרט גרוע, לא ברור ומאכז.. חוץ מהמחשק של ניקולס קייז' אין שם יותר מה לחפש..
הסרט לא מפחיד בכלל ודפוק לעעעעעלה...ממש לא כדי ללכת ולראות..מי התסריטאי המפגר שכתב את הסרט הזה?! בקיצור אנשים לא ללכת לראות- משעמם ודפוקקק!!!
זמן רב לא הייתי בסרט מזעזע כל כך, אכן נראה היה שהבימאי התאמץ על מנת שהסרט יגרום לכל רואיו חלחלה. ביזבוז זמן וכסף - לא מומלץ!!!!!!!!!!
זוועת עולם!!! מומלץ להתרחק מאזור ההקרנה ברדיוס מירבי. אלוהי הקולנוע עוד ינקם!!!
אם אפשר להוסיף עוד משהו זוועתי שלא נאמר על הסרט, אז אני אומרת לכם, שהבמאי התאמץ מאוד כי אפילו בסיוטים הכי גרועים שלי לא ראיתי משהו ברמה כל כך נמוכה, פשוט עוגמת נפש לצופה!!
זבל, זבל, זבל. פשוט לא יאמן. אני לא מאמין שביזבזתי שעה וחצי על הדבר הזה.
זה הסרט הכי גרוע שראיתי בחיים שלי. אם יש בכם איזשהו כבוד לכספכם ולשעתיים מזמנכם, אל תלכו לסרט הזה! אני עדיין בהלם שניקולאס קייג' השתתף בזוועה הזאת, אני שוקלת להחרים את כל הסרטים הבאים שלו כי לפי הסרט הזה לא נראה כאילו מציעים לו יותר הצעות לסרטים טובים.
אם היה פה את הסיפרה 0, ללא ספק זו הייתה בחירתנו המקורית. לאספצוקי- גם אנחנו הלכנו בדיינרס בחצי מחיר, וטוב שכך. לא היינו מסוגלות לשאת את המחשבה ש35 שקל יתבזבזו על הסרט הזה (לא ש17 שקלים שווים את זה). הדבר היחיד הטוב בסרט היה הפופקורן. לאספצוקי- אם אתם רוצים ללכת לסיילנט היל ביחד תודיעו- זה נראה מבטיח יותר. זהו סרט כלכך גרוע שאפילו הדר לא בכתה בו למרות אובדנו הרב של הכסף שבזבזנו על הכרטיס. אם אתם אוייבנו- לכו לסרט. אם אתם חברינו- לכו לסרט. אם אנחנו מאחלות לכם מוות קשה בייסורים- בואו להדר. ביי :)
הסרט המאכזב של השנה. פרומו שעושה לך חשק לגור בסינמה סיטי, וסרט שאחריו אתה שואל את עצמך מה אתה עושה פה? אני לא מבין איך ניקולאס קייג' הידרדר לרמה הזאת. ולמה לסרטים בזמן האחרון אין סוף נורמלי?!?
אני וחברתי הלכנו לסרט לאחר שקראנו את הביקורות הנוראיות של הגולשים על הסרט. 90% אחוז מהביקורות פה מוציאות את החשק ללכת לראות איזה סרט בגלל המנהג והטבע של הישראלים במדינה הזאת לא לפרגן! החלטנו בכל זאת ללכת לסרט ובהחלט בחצי שעה הראשונה הסרט לא כל כך עיניין והתחלתי לנוע בחוסר שקט בכיסא שלי, אבל לאט לאט הסרט התחיל להיות יותר מיסתורי ומעניין שממש ריתק אותי לכסא עד סופו המפתיע והכואב יצאנו בהלם מהסרט ממליץ לכולם ללכת ולהפסיק לעזאזל לא לפרגן לסרטים, אתם מבאסים אנשים ללכת לסרטים!
ראינו את "איש הקש" בחרנו בסרט הזה, כי היה כתוב : "אימה/ מתח". לא זה ולא זה! מישהו חולני, השונא נשים, כתה את התסריט. זה לא סרט טוב, וחבל על השעתיים האבודות!
אני ראיתי שלט פרסומי לסרט הזה, וזה נראה כל כך טוב, ולא עלה בראשי שאיש הקש זה אותו פסל עץ ענקי, אני חשבתי על משהו מתוחכם יותר ופילוסופי, משהו שייתן לי לחשוב עליו הרבה אחרי שאני אראה את הסרט. כנראה שסמכתי יותר מדי על זה שניקולס קייג' משחק שם, אין לי בעיות עם ניקולס והמשחק שלו, אבל הוא צריך לבחור יותר בקפידה את הסרטים שבהם הוא משחק.
סרט מצוין לאוהבי זאנר ה- המתח/והאימה ,אני מאוד נהנתי ממליץ בחום