6.9/10
בזבוז זמן אמיתי! סרט משעמם ומייגע. עד עכשיו אני לא מבינה למה, לאחר שנרדמתי בפעם הראשונה, התעקשתי להמשיך לצפות בשעמום הזה. תעשו לעצמכם טובה ותוותרו עליו
מטופש וסתמי שחוץ מלפרנס את חברת החשמל, לא ברור מהי מטרתו. רוברט רדפורד עלוב ונלאה במופע אימים שלא רק שאינו יכול לזוז ״לכבוד״ הצילום, גם ניכרת העובדה שהוא בקושי נושם... אל תבזבזו את זמנכם, ובוודאי שלא את כספכם
סרט עם מעט מלל, אך יוצר חווית צפייה בשל השחקן הראשי, והצילום המוצלח. לא מומלץ לחובבי סרטי האקשן, אלא לחובבי דרמות איטיות...
הכל באמת אבוד. אשכרה באמת הכל היה אבוד. סרט גרוע, סיוט, משעמם, חצי אולם עזב באמצע, הלך הכסף, באמת הרגשתי שהכל אבוד.
All Is Lost אדם ביאכטה שלו בעיצומו של מסע שיט באוקיינוס ההודי, הוא מופתע לגלות שהיאכטה שלו מוצפת לאחר התנגשות בלב ים...רוברט רדפורד שחקן מקסים ומוכשר שמחזיק את כל הסרט לבדו בהצלחה מבלי לומר מילה, למרות שיש חורים בעלילה הסרט מחזיק אותך ומהנה לכל אורכו, מומלץ.
סרט מצוין! הגענו עם חששות מסויימים על סרט ללא מילים אך הבימוי הנפלא והסיפור עושים את הסרט והוא פשוט מרתק.
משחק טוב מאד . קצת ארוך מידי לשחקן בודד וללא שום דיאלוג .
לא ממש קיבלתי את הכרטיסים התלהבתי ובסוף ברגע האחרון ביטלו לי אותם אז אין לי ממש מה להגיד
סרט מעניין מאד. ממחיש את נסיונו של האדם להלחם בפגעי הטבע, מאבק שנדון לכשלון
סרט מרתק עם תובנות אך לא מתאים לכל אחד בשל העובדה שיש מעט מלל ושחקן בודד
סרט מרהיב, אבל קשה לצפייה, ללא דיבורים ולפעמים גם ללא רעשי רקע, יש להגיע מצויידים בהרבה סבלנות. רוברט רדפורד מצויין, אבל תמיד הוא כזה-למרות זאת חבל שלא הוסיפו עוד קצת מילים :-)
סרט לא קל לצפיה. לא הפריע לי חוסר המלל בסרט, דווקא ההתמודדות האישית היתה ממש מעניינת. נכון שלא כל הדברים הגיוניים, אבל החוסן והעמידות של האיש (הלא צעיר, יש לציין) בסיטואציות מעוררים השראה. התחברתי לסרט בעיקר ברמה האישית של ההתמודדיות, לא מתאים לכל אחד.
סרט איטי משעמם ונמרח,משחק טוב של רדפו רד,אבל חוץ מזה משעמם.לא מומלץ
גילוי נאות אני איש ים המון שנים ומפליג מידי פעם ביאכטות שונות,למען האמת התלבטתי אם ללכת לסרט הזה לאור הביקורות הקשות ואם לראות את זה בדיסק צרוב או בקולנוע,לבסוף החלטתי שסרט כזה חייבים לראות בקולנוע ולא בטלויזיה.אז לעצם העניין קצת התאכזבתי מהמאבק של רדפורד מול פוסידון למרות מספר צילומים יפים.יש בסרט כמה דברים הזויים שלאיש ים קופצים ישר לעין לעומת צופה רגיל, לא מפעיל משאבה בחדירת המים ,לפני הסערה הגדולה במקום להתכונן אליה רוברט מחליט שזה הזמן להתגלח...אכן הרוח תתחלק לו על הלחי,היאכטה עומדת לשקוע והוא קושר אליה את סירת ההצלה כדי שישקע איתה יחד למצולות...מדליק ניירות בתוך מיכל פלסטיק בתוך סירת ההצלה כדי שיראו אותו ומצפה שהסירה מהגומי לא תדלק...לא לוקח איתו חגורת הצלה וגלגל הצלה לרפסודה במעבר מהיאכטה השוקעת, הקטע ההזוי בסוף הסרט שהוא מתעורר פתאום מהצלילה למעמקים ,אכן המיטב של הוליווד.המשחק של רדפורד מצויין בעיקר בהוויות הפנים שלו והוא לא מדבר כל הסרט חוץ ממילה אחת שהוא מוציא אחרי שעה שמתחילה באות "ז",אז כיוון שאני משוחד על הים אני קצת מפרגן וגם בציון אבל אנשים רגילים יכולים לסבול.אוסקר???
במילה אחת - מרתק.
סרט גרוע אין כמעט דיבורים הסרט משעמם יש אולי שתיים שלוש קטעים קצת מעניינים לא מומלץ
ראיתי עם אבא שלי את הסרט והסרט פשוט גרוע אין דיבורים כל הסרט והסרט משעמם היו ממש קצת קטעים שהיו קצת מעניינים לא מומלץ בכלל
סרט "בסדר", לא יותר מזה. אין כמעט כלום מעבר לקטע הטכני של ההישרדות וזה לא "מחזיק מים"... סביר בקושי לדי.וי.די.
אתחיל מהשורה התחתונה - אפשר לוותר ולא ללכת לסרט. בן זוגי ואני השתעממנו. קשה לעניין צופים בסרט שלא מדברים בו והוא מתרחש במקום אחד. עם זאת זו גדולתו של השחקן הותיק רוברט רדפורד. הבעות הפנים שלוומשחקו הם בעצן שעשו את הסרט. עבורינו זו בעצם היתה נוסטלגיה לראות את השחקן הותיק והחתיך של פעם שוב . לזכותו יאמר שהוא שיחק לא רע וכל הכבוד שכן הצליח להחזיק צופים עד הסוף, אלה שכן נשארו באולם עד הסוף. פה ושם היו צילומים מרהיבים של ים ומה שבתוכו כגון דגים, וכדור אש מתרומם בים וכן פה ושם הסאונד היה טוב בעיקר בקטעי שיא המתח בסרט. מאחר שהסוף ידוע מראש אין כאן יותר מדי מתח. ראיתי בעבר סרט דומה אבל המתח שנוצר היה הרבה יותר גבוה מההתחלה ועד הסוף מדבור היה בזוג שנשכח בסירה בלב ים. אלה שנתנו לסרט ציון 10 , לא ברור למה? לסיכום: אם אתה הולכים עיפים לסרט יש סיכוי שתרדמו.
הכל אבוד. מייגע, שקט, ללא ספק עבודה קשה למתרגמי הכתוביות, חצי מהאולם יצא באמצע הסרט. לא כדאי ללכת ולא לראות בבית.