7.3/10
סרט אמריקאי-הוליוודי מהסוג הגרוע. הומור ירוד, אפקטים ודם בשפע והסרט לא מתפתח לשום מקום. שאלתי את עצמי איך בראד פיט מסכים לרדת ברמה ולהתבזות ככה. מזל שראיתי בנטפליקס ולא בזבזתי דקה או שקל בקולנוע.
לא משהו
משחק טוב של בראד פיטר לא מכפר על קומדיית הפשע האינפנטילית הזאת. אלימות קומית והרבה קטשופ. נשברתי אחרי שעה של צפייה.. לא התחברתי.
סרט מצויין בעיני. הומור שנון לא להגיע עם ציפיות גבוהות, אין משהו מאוד מטורף אבל הוא בהחלט כיפי מאוד לצפייה
הומור שנון אך הסרט לא מתרומם
סרט שתחילתו לא ברורה, יש רושם שהסרט אינו מתפתח לצפייה. במידה והצופה סבלני, העלילה מתפתחת וניתן יותר להבין אותה. הסרט הוא סוג של אקשן מתובל בהומור. מתאים לצופים בעלי סבלנות.
הבמאי יצא מגדרו במאמץ להיות טרנטינו, אבל לא הצליח. התוצאה שהתקבלה מאולצת מידי, מופרכת מידי וארוכה מידי. גם החן וה"קוליות" של בראד פיט, לא מצליחים להציל את המצב.
אחלה סרט, מצחיק, אקשן טוב, ציניות שנונה ובטעם טוב. בראד פיט משחק מצוין, גם אהרון טיילר-ג''ונסון וגם שאר השחקנים. אמנם אפשר לומר שזה מחקה סרטים של טרנטינו, אבל הסרט בהחלט עומד בפני עצמו ואתה נשאב אליו. למרות שהוא שעתיים לא הרגיש ארוך ועבר מהר. בקיצור מומלץ!
סרט ממוצע מינוס, מנסה לחקות את ספרות זולה אבל ממש לא מצליח. ראינו ב-vip ודי התאכזבנו.
סרט גרוע. למרות שזהו תסריט יפני לא צריך להיגרר לשטויות ,מהלומות ודם סתם לשם השעשוע.
סלט של אסוציאציות. נסענו ברכבת הבולט מטוקיו לקיוטו באותו מסלול כמו בסרט. הנסיעה שקטה מאוד, גם הרכבת וגם האנשים, ממש דממה. כנראה התסריטאי השתעמם במהלך הנסיעה ועלו בו אסוציאציות מחייו אותן הכניס לתסריט ולרכבת. כך עלה תומס הקטר, אנימה, נחש ארסי שנמלט, אמירות של הפסיכולוג והמאמן שלו שקשורות לחיים ולקארמה. בראד פיט משחק מצויין. הבעות הפנים וגוון הקול שלו אינסופיים. סך הכל לדעתי התוצאה בינונית...
סרט מצחיק מעניין ברובו צבעוני אבל ארוך מדי מעל שעתיים יותר מדי דמויות שחלקן בעצמן לא יודעת מה הן עושות שם מגיע דמות כל חצי שהורגים אותה לפני שדמות חדשה מגיעה ועלילה שכתבו כנראה רק בשביל שתהיה אחת כזאת זה נראה כמו חיקוי של סרט של טרנטינו וגיא ריצ''י סרט טוב לקיץ אם יש לכם ערב פנוי לא אירוע קולנועי בלתי נשכח
וואו! איזה סרט מדהים. הסרט כולו מתרחש ברכבת קליע ביפן, בחצי שעה הראשונה צריך איפוק, קצת מרגיש שלא מתקדם לשום מקום אבל בהמשך הוא פשוט נהיה טוב יותר מדקה לדקה. עשוי טוב, ערך מוסף, הפקה מגניבה, משחק פנומנלי של בראד פיט. בקיצור לרוץ לראות!
סרט אקשן עם הרבה הומור. ישבנו מרותקים שעתיים. יש הרבה אלימות וקטשופ, אבל זה משתלב יפה בסרט הקצבי, מותח ומהיר. רוב הסרט מצולם על ה bullet train עצמה, אבל יש flash backs שמראים סצנות מהעבר. הסרט לא עמוק ובעל משמעות, אבל כן כייפי ומגניב. ה screenx לא מוסיף לדעתי לחוויית הצפייה.
סרט מעניין ,הרבה טויסטים,כמו חוטים רבים שמתחברים חממה בסוף.אני רואה מאות סרטים בשנה בעיקר אקשן ופנטזיה ,נהניתי מאוד גם עם המתבגרים שנהנו . תלכו תראו .. יש משהו יותר טוב בתקופה הזאת לעשות?
1. מוגזם ומלא בולשיט 2. הופעות אורח מפתיעות 3. מצחיק מאוד - לבעלי הומור שחור. 4. מלא מלא אלימות וקטשופ
לפי הטריילר האמת נראה סרט מטומטם חחחח חבל