6.1/10
סרט פעולה טיפוסי, קצת מופרך אבל מהנה סך הכל
סרט אקשן סוחף. הסרט מצליח להעביר את ההרגשה שאתה ממש שם בסרט בעזרת צילום מרהיב ותזוזתי. זה כמו רכבת הרים בלונה פארק והאדרנלין בשמיים.
מצטרף לביקורות החיוביות ולהרמות על הסרט. סרט אקשן פעולה מותח, הזמן כלל לא הורגש מרוב שאתה שקוע בסרט. בחירה מדויקת של השחקנים במיוחד זוג השודדים הראשיים בסיפור (וביניהם ג''ייק שאותו אני אוהב) , דינמיקה מעולה בינם לבין השוטרים מה שמוסיף לכאוס ולהתרגשות מה הולך לקרות כל רגע. כל הסרט מתבסס על אמבולנס אחד במרדף ממושך. מאוד מעניין, כן אוריד נקודה על הקלות בה הם מצליחים להערים על השוטרים, במיוחד בסצנת המארב עם הרכב היורה. הייתי מצפה ליותר הבנה וגם אולי שיטות פעולה מתוחכמות של השוטרים. אגב הם יכלו לקחת את הסרט לכיוון אחר לגמרי אם הלטינים היו משתפים איתם פעולה מתוך צורך לנקום בשוטרים ואז היו מקריבים את עצמם תוך כדי והשודדים היו בורחים עם הכסף. בכל מקרה, סרט מהנה לצפייה. לא סרט השוד האולטימטיבי שחשבתי ושתחשבו שתראו. התרגלנו יותר מדיי לבית הנייר כנראה. סרט אקשן הבא מבחינתי על הכוונת הוא ''טווח אפס'', צפייה מהנה !
סרט אקשן טוב המספק את הסחורה.אומנם לא משהו שלא ראינו מקודם אך בסך הכל סרט השומר על קצב ואקשן לכלל אורכו ובהחלט אפשר להעביר ערב בכיף בקולנוע בצפייה על המסך הגדול. ציון 8
תסריט מופרך ומטופש לצד כמה קטעי פעולה טובים. אפשר לוותר!
סרט פעולה טוב, מלא אקשיין. מאוד מתוחכם . עם המון רגש. גם כשמדובר בעבריינים הם עדין בני אדם מלאי רגש וחמלה. בסרט יש מרדף מתוחכם עם המשטרה שבו משלבים חשיבה יצירתית על מנת לשרוד את המרדף. יחד עם זאת אפשר לקצר . לפעמים נראה כאילו ניסו למתוח את העלילה מעבר לרצוי. סרט מומלץ
מעל שעתיים של סרט אקשן משובח ומותח. מומלץ ביותר.
סרט אקשן מסחרר. עוצר נשימה.
שעתיים של מרדף, אקשן, סיפור שוד מטורף. חובה לכל חובבי הקולנוע והאקשן המהיר. סרט משובח.
סרט אקשן משובח, מרדפים. קרבות, כאשר המשטרה רודפת אחרי האמבולנס בתוכו שוטר פצוע, פרמדיקית ושני אחים שבצעו שוד. הסרט מלווה גם בכמה סצנות הגורמות לצופה להתרגש. אין בסרט רגע דל, מתח מעל שעתיים. מומלץ מאד.
באמת סרט אקשן מאוד מותח. ממליצה ליראות.
מאלף! מהבמאי של ארמגדון, פרל הארבור והפריצה לאלקטרז, מייקל ביי, הגיע עוד סרט אקשן מותח שלא עוקב אחר קלישאות סרטי שוד הבנקים הנפוצים. לאחראי הצילום מגיע פרס על שימוש וירוואוזי בצילומי רחפני מירוץ שטרם נראו כמותם על המסך. מומלץ.