6.8/10
דרוש fine tuning. נושא חשוב ומעניין אבל מתקשה ללכוד את תשומת לב הצופה בעיקר בחלקו הראשון. לא מהודק ולא מפותח מספיק. הקצב איטי והסיפור לא ממוקד. החלק השני טוב יותר אבל זה עדיין לא מספיק. הכמיהה לילדים בהיותנו אנשים בוגרים והתחושה כשמבינים שהרכבת כבר עזבה את התחנה. קשה לומר שמדובר בסרט מלאנכולי בעיקר על רקע סצינת הסיום.
הסיפור מעניין, הסרט יפה, עדין ומרגש. חבל רק שלתפקיד הגבר ליהקו שחקן שנראה כמו אבא של השחקנית הראשית..
אחד הסרטים הטובים שראיתי!! וירג''יני בתפקיד חייה, לדעתי. כל כך מדויקת, מדהימה, פשוט נפלאה!! סרט שהזכיר לי מה אני כל כך אוהבת בקולנוע הצרפתי. לא לוותר, בתקווה שיהיה בטלוויזיה אי פעם!! גיליתי שהסרט מבוסס על חייה של התסריטאית והבמאית, והוא מסופר בצורה מדהימה. הסוף שובר את הלב, לא האמנתי... פשוט חובה לראות! מרגש בצורה לא נורמלית, הדמעות עומדות בעיניים... אין מדהים כזה.
אהבתי מאוד את הסרט, השחקנית הראשית מדהימה, הסרט מתנהל בצורה נעימה ומעניינת, סרט לא קיטשי אלא מדבר על החיים והקשיים, מומלץ מאוד………………………………………………….,,,,,,,,,,……….
כשדמות מאופיינת בהדגשה כ"יהודיה" או "מוסלמי", אמור להיות לכך משמעות בסרט. ובכן- לא בסרט הזה. חוץ מהאפיון הזה לא תוכלו להגיד כמעט דבר על הגיבורים של הדרמה הרדודה הזאת. כמו להציץ על חייה של השכנה ממול. מאכזב.
באתי לסרט בלי ציפיות כי רציתי לראות את קיארה מסטרויאני,בתם של קתרין דנאב ומרצ''לו מסטרויאני שהיו נשואים לבני זוג אחרים בשנות השישים כשבכל היה פתוח ואפשרי בחוג הסילון.מצאתי סרט נוגע ללב על יחסים,הרצון להורות והחשש לאחר את הרכבת.הדמות הראשית מוכיחה שמורה הנותנת סיכוי,יכולה להפוך תלמיד נחשל להצלחה.אהבתי
סרט מרגש ונוגע ללב על אישה בגיל הביניים שרוצה להתחתן וללדת ילד, כל עוד היא יכולה. מומלץ.
בינוני, שטחי, חביב. לאוהבי ג׳אנר הסרטים הצרפתים המאד לא מעמיקים של השנים האחרונות. לא חובה. הצילום מאד תזזיתי, מהיר, חד, לפעמים אפילו כואב בעיניים, מוסיקה יפה, יש רגעים יפים של רומן מתפתח ואהבה מלבלבת, אבל זה לא מספיק…..יש נגיעה בנושאים מורכבים, בעיקר מי שמתחבר לזוגיות פרק ב׳ עם ילדים באמצע וגם נושא הזמן האוזל והשעון הביולגי הקשור להבאת ילדים לעולם. סרט קטן…… כאמור לא חובה
סרט לא מלהיב במיוחד, מורה בסביבות גיל הארבעים, מכירה בחור גרוש עם ילדה. הרצון שלה לחוות זוגיות ואמהות לילדה.
ישבו המפיקים ועשו רשימה מה צריך בשביל סרט שיצליח: כוכבת סקסית שלא מתביישת להראות מה יש, חתיך, רומן יהודי מוסלמי, חולת סרטן, ילדה יפה, כלב, מורה שלא מוותרת על תלמידים בעיתיים, פרק ב, אולי שכחתי משהו.... הכניסו לתוכנה שמירת תסריטים לחצו וזה מה שיצא. ב. נ. א. ל. י
סרט שכולו הנאה צרופה.העלילה זורמת והמוסיקה מתנגנת,משחק מושלם של הצוות כולו.כל מילה נוספת מיותרת.פשוט רוצו לראות!!
סרט עדין ויפה, מעורר מחשבה, שחקנים מעולים.
איזה סרט כל כך יפה שפשוט מהמם , עדין ומחמם את הלב. מאוד אהבתי וממליצה בחום לצפות בו.
סרט נפלא, רגיש ועדין שמתאר היטב לכל מי שחוו את המורכבות של קשר פרק ב עם הורה