8.0/10
מזכיר את "שנות השמונים" רק עם פחות צחוקים. סרט שהיה מתאים לישראל של עד לפני 30-40 שנים ,כשהצברים בני הדור הראשון עדיין דיברו עם הוריהם והסבים והסבתות בשפת אימם.הסיפור מתרחש בימינו ולכן זה קצת מוזר. מניח שהדיסוננס הזה מכוון,בין היתר כדי להעצים מסר חברתי שלא הרבה השתנה לעומת מה שהיה אז. בעיקר הכוונה לכך שנותרנו חברה עם חלוקה שיבטית וכל מה שנובע מזה. בסוף,כשעושים זום אאוט, הסרט אינו גרוע אבל גם לא מתעלה לרמה גבוהה משום בחינה שהיא. ציון 6.5.
סרט מאוד אותנטי ומשפחתי על משפחה מרוקאית מלוכדת שאפילו שיש קשיים הם מתגברים עליהם והנשארים מלוכדים, לסרט יש סוף קצת עצוב אבל הוא גם מאוד אופטימי. ממש אהבתי את הסרט אני ממליצה לצפות בו.
סרט כיפי וקליל. כבת למשפחה מרוקאית נהניתי מאוד לראות על המסך הרבה דברים מוכרים. צחקתי המון. הסרט עמוס בסטריאוטיפים, ואני מניחה שרבים יבקרו אותו על כך. אבל לדעתי גם בסטריאוטיפים יש הומור עצמי, והם משולבים בחן, ובעיקר - בנקודת מבט אוהבת.
סרט המספר את סיפור הפריפרייה, את החיים הקשים שלא תמיד מכירים באזור המרכז.
סרט משפחתי משעשעת, מרגש ונוגע ללב. כמו בחיים..רגעים שמחים ורגעים עצובים. סרט מהחיים, אמיתי, משכנע. משפחה קשת יום. אני ממליצה לצפות בסרט אבל לי היה מאוד קשה לעקוב אחר התרגום בעברית שרץ יותר מדי מהר.
סרט מעולה שחקים מהשורה הראשונה.מרגש מאוד, נוגע ללב. מומלץ מאוד לראות את הסרט. כמו בחיים..רגעים שמחים ורגעים עצובים.סרט מהחיים, אמיתי, משכנע. ממליצה בחום. יש תרגום בעיברית.
דרמה מרגשת על חום ומשפחה. כמעט וכל הסרט במרוקאית. הסוף בהחלט מפתיע ולא לטובה.
סרט נחמד קומי שיש בו גם מתח טוב ,שחקנים מהשורה הראשונה דוברי מרוקאית, אריק משאלי תותח ויודע לשחק, מי שגונב שם את ההצגה הוא זאב רווח שתמיד מצחיק אפילו שזה סרט דרמטי, מה שלא אהבתי זה הסוף של הסרט, יכלו לבחור סוף טוב יותר,ולא להרוג את השחקן הראשי אחרי שהמזל סוף סוף נפתח בפניו, איציק זוהר הכדורגלן הפתיע אותי לטובה כגנסטר
סרט בין הגרועים שראיתי !!! כאילו עשו אותו בשנות השישים . אין מילה בעברית , הכל במרוקאית . אם בייתי מרוקאי הייתי מתבייש !!!
סרט מרגש ואמיתי על משפחה חמה וקשת יום אי שם בפריפריה