7.1/10
לא שומר על אחידות.מתחיל טוב ולאחר מכן נהייה מעייף. למרות שמדובר במסע והדמויות הראשיות נמצאות בתנועה רוב הזמן, יש הגזמה בדיאלוגים לא מעניינים.תחושה של סטגנציה. פה ושם כמה קטעים מצחיקים וגם זה משהו. המשחק טוב והסרט לא רע,אבל ציפיתי ליותר.
הנופים הנפלאים ווילוזני במשחק מצוין מצילים את הסרט שדיי משעמם ברובו. ריבוי קללות לא ממש תורם לסרט.
סרט מעניין בסך הכל עם נופים יפים של ארץ ישראל, ומשחק מצויין של שמואל וילוז׳ני ושל יואל רוזנקיאר אח של יוצר הסרט יונה רוזנקיאר בסרט מוזכרים חלקים אמיתיים על אבא שלהם כמו למשל עם הפנתרים השחורים.
משחק מצוין של שמואל וילוז''ני . סרט משעמם , לא מתקדם , סוף מוזר . לא נהנהתי .
סרט על יחסי משפחה מורכבים. סיפור מעניין ומאוד מרגש אבל זה לא קומדיה. מאוד אהבתי ובאמת אפשר לצפות בו.
דרמה כואבת על יחסי אב ובנו,ובעצם משפחה שלמה,העולים על שרטון.המסע לאילת מחבר ביניהם וחושף את המשברים במהלך החיים. וילוז''ני משחק מצויין בעל משפחה שאינו לוקח אחריות על שום דבר.המסע הזה הוא גם בשבילו.זו אינה קומדיה,אם כי יש בה רגעים קומים.פחות אהבתי את סצינות העירום הגברי
סרט על יחסי משפחה מורכבים. משחק מצויין של שמואל וילוזני.
סרט מצויין, וילוז׳ני בתפקיד ייחודי. סוג של ״סרט מסע״ שבמהלכו מתרחשים אירועים בלתי צפויים. רוצו!