8.6/10
מסע חיים של זוג מתבגר, חסרי אמצעים ובבריאות לא טובה. הנופים המדהימים והעובדה שמבוסס על סיפור אמיתי ושהגיבור עוד חי למרות המחלה, מעדן טיפה את הכבדות של הסרט.
00:55:45 ביקורת לסרט אמצע החיים - שורה ראשונה ותחתונה סרט מצוין שווה לצפות בו. כמובן משחק מצוין של צוות שחקנים נהדר ,מוזיקה טובה,ונושא חשוב. הסרט משאיר רושם עז ומפעיל גם את המוח וגם את הרגש . יש שכבות שונות לסרט ובהתאם התובנות והמסרים. מבחינת המגרעות אציין למשל שהדת מוצגת בצורה שלילית ומטעה לצערי . הסרט מרגש וההשראה נמשכת הרבה אחרי הצפייה כי יש לסרט להציע הרבה מעבר לעלילה ולכן אהבתי מאוד.
סרט מטלטל מאד יצרי, מתאר מצבים הלקוחים מהחיים. צוות שחקנים, משחק משכנע. לא כל צופה מתחבר לסרט, בעיני מצא חן.
בדיעבד, לא הייתי טורחת ללכת לסרט הזה. אוהבת את השחקנים חן אמסלם ושלום אסייג, אבל התסריט דבילי מאוד. סרט לVOD בבית
סרט ל vod בבית בסלון באמצע השבוע שאין מה לראות בטלוויזיה.
סרט מרגש, מפעיל את החושים. משחק מעורר השראה של השחקנים הראשיים. איך שראיתי שעיתון הארץ קוטל את הסרט, הבנתי שזה סרט טוב.. שיטה טובה לבחור סרט..תמיד זה מצליח :)
בסה"כ נהניתי מהסרט יש קטעים מרגשים בסרט למרות שציפיתי להרבה יותר בגלל השחקנים המדהימים והמוכשרים חן אמסלם וצחי הלוי.יכלו להרים את העלילה שלוקה בחסר לרמה קצת יותר גבוהה ולוותר על פרטים מסוימים שלא ממש מחוברים למציאות. לא סרט שהייתי אומרת שחייבים לצאת ולראות בקולנוע אבל אם יצאתם לקולנוע ולא היה סרט אחר אז בכיף אפשר להכנס ולראות וגם להנות אבל לא לצפות ליותר מדי.
סרט ישראלי מדהים, שונה ומעניין. העלילה, השחקנים, המשחק, הכל יוצא מן הכלל . מאוד אהבתי וממליצה לצפות בו.
סרט בורקס לחוזרים בתשובה. לא אמין, לא מחובר, מרוח. שעה וחצי מרגיש כמו ארבעה. תחסכו את הכסף.