6.8/10
סימפתי. הדקות הראשונות פחות מוצלחות,אבל אחר כך התמונה מתחילה להתגבש וההנאה מתחילה. קומדיה עם נגיעות של פילם נואר שבמרכזה גבר שרמנטי ונאה שהוא סוכן משטרתי שמתחזה לרוצח שכיר,ואישה יפה וסקסית בתפקיד הפאם פאטאל. יש גם מסר פילוסופי בסוף שפחות התחברתי אליו ,אבל שווה לחשוב עליו. בסך הכל מדובר במוצר לא רע בכלל. ציון 7.5.
סרט חביב ומהנה. קיימת הקבלה בין רעיונות של המורה לפילוסופיה ובין עיסוקו האחר - מתנקש בשרות המשטרה. הוא משתנה מבחור נחמד וחולמני למשהו אחר. לא מציין למה כדי לא להיות ספוילר.
מאכזב מאד. ציפיתי לקומדיית אקשן כמו "הכפיל" (מומלץ בחום) וקיבלתי סרט פילוסופי, עם הרבה חזרתיות מיותרת וסוף מחריד.הסוף גרם לי להסיט את המבט בזעזוע.בסדר, אני מבינה שכל הסרט עוסק במוסר ובזהות וזה חלק מהענייו, אבל לראשונה בחיי יצאתי בהרגשה רעה מסרט בקולנוע.הזוגיות שמוצגת בסרט, שטחית בטירוף, עם אפס רומנטיקה ועומק. החלק האחרון של הסרט (לפני הסוף הקשה) הצליח לרתק ולסחוף.אבל זהו. בקיצור, לא הייתי הולכת אם הייתי יודעת את כל זה.
פחות מומלץ.הרבה קטעים חוזרים על עצמם.ז לא מתח בכלל. טיפה מצחיק. חכו לבית.התאכזבתי
שילוב מוצלח מאוד של מתח וקומדיה. רעיון מדליק של רוצח שכיר שנשכר לרצוח את הבחורה שבקשר זוגי איתה.