6.4/10
סרט מצוין שפשוט כיף לראות. דרמה קומית, זורמת. שחקנים שגורמים לך להזדהות עם הכאב שלהם. 8 בסולם הדוכס
דרמה קומית עם נושא די רציני של התמודדות עם התמכרות. לוקח קצת זמן להיכנס לעלילה אבל זה שווה את זה. סרט שישאר לכם משהו ממנו אחרי הצפייה..
סרט מצויין, מומלץ בחום. שילוב טוב של קומדיה ודרמה, תוך העברת נושא חשוב וקשה. משחק טוב. בחירה טובה של השחקנים.
המבקרים לא אהבו את הסרט וכיכבו אותו בשני כוכבים בלבד. לכן, הלכנו לראות את הסרט בלי ציפיות מיותרות. להפתעתנו הרבה, הסרט ממש, אבל ממש חמוד, מרענן, מצחיק, שחקנים נהדרים ומשחק מצוין. נהנינו מכל דקה בסרט.
סרט חמוד, צעיר ומצחיק
הלכתי בלי ציפיות כי קראתי ביקורת בעיתון ולהפתעתי הסרט היה ממש טוב קליל עם הרבה הומור טוב , ממולץ מאוד, ותודה לאתר סרט על הכרטיסים.
סרט מצחיק ועם שחקנים מצוינים! קליל וכייפי
סרט חביב ביותר עם קאסט מצוין בהחלט שווה צפיה אך לא בהכרח בקולנוע (צידוק היחיד לקולנוע זו פלטרו כמעט ללא בגדים נראית יותר טוב מאי פעם פשוט מדהימה) בסה"כ דרמה קומית עם נושא מעניין וחריג (אין כמעט סקס בסרט אם זה מה שאתם מחפשים ...) הזמרת פינק מפתיעה מאוד לטובה בהחלט מפתח סקרנות לצפות בה בתפקידים נוספים.
סרט מצולם היטב במנהטן במיטבה, לא לוקח את עצמו יותר מידי ברצינות. ברוח התקופה, תובנות בגידול ילדים, חיפוש בני זוג וגמילה מהתמכרויות. משחק מעולה של גווינית פאלטרו ומארק רופאלו.
ציפתי ליותר, יש כמה בדיחות מצחיקות בסרט אבל הוא בעצם לא מחדש יותר מדי, אין בו מסר חדש הוא משהו יוצא דופן שאי אפשר לוותר עליו.
הסרט היה נחמד, קצת שטותי מידי לטעמי אבל מצחיק ברובו
זה בהחלט סרט מקסים ומיוחד, רגיש ונוגע. בין הרגעים שופעי המבוכה ויוצרי ההזדהות, הסרט הזה מוצא איך לגרום לכל אחד למצוא חלק שהוא מכיר ומזדהה איתו, ואז נוגע ברגש הכי עמוק בצורה מעודנת ונעימה.. המוזיקה מעולה, המשחק להיט, וההתעסקות גם בנושא שלא בהכרח קשור לכל אחד ואחת מאיתנו מצליחה להצחיק ולרגש ולשים אותנו מול האמת.
סרט מעניין מאוד, השילוב בין הדרמה לבין הקומדיה נהדר. לא משעמם לרגע, מומלץ מאוד!!!
לא אהבתי את הסרט את הנושא ואת דרך הצגתו במסווה "חינוכי". המשחק היה מצויין בזכות השחקנים.
לא אהבתי את הסרט את הנושא ואת דרך ההגשה במסווה "חינוכי". השחקנים היו מצויינים.
סרט טוב ומעניין. במקום סתם לנסות להצחיק, הוא מתמקד במערכות יחסים במשפחה ומחוצה לה ובחשיבות הגדולה של סדנאות התמיכה למתמכרים מכל סוג. חשוב, נוגע, דיאלוגים שנונים - פשוט מעדן.
הטריילר מראה את האנשים היפים שבסרט ונותן תחושה שאתה בא לראות סרט רומנטי וקליל מה שקרה הוא שיצאנו מהסרט מדברים ומנתחים את הסרט ואיך הוא השפיע על כל אחד מאיתנו. הסרט הוא סרט שמחביא מאחורי תובנות על החיים של המכורים באשר הם והכוח של כולם בשביל אחד. לא מדובר על מכורים לסדרות או לקפה אלא מכורים ככאלו שזו מחלה . מרק רפאלו וגווינית משובחים וטים רובינס נפלא כתמיד מי שלוקח את הקופה הוא ג'וש גאד שדרכו מבינים כמה מסכנים שלא באשמתם הם . ממליץ בחום ו...תודה שקראתם.
סרט ממש טוב, מצחיק ושנון, ואפשר להתחבר אל המצוקות של האנשים חחחח אני והחבר אהבנו כל רגע בסרט, לא משעמם, זורם ומצחיק מומלץ
סרט משעמם
דרמה...אל תצפו ליותר ( מבחינתי שעמום אחד גדול ! למה אני לא לומד לקח !!! ) תנסו להימנע אם תוכלו....בהצלחה.