7.4/10
סרט טוב מעניין ומרגש
סרט טוב מאד אבל לא פשוט לצפיה ולא מהסוג שיוצאים ממנו בהתרוממות רוח. מתאים לחובבי התרבות היפנית
סרט יפני מעולה,משוחק להפליא גם על ידי הילדים.סיפור משפחתי מאוד מורכב שהוא נורמה בחברה היפנית בה הגבר שולט ומכתיב.הבנות גדלות במסגרות נוקשות,תחת משמעת ואיפוק תוך לקיחת אחריות בגיל מאוד צעיר.מאוד נוגע ללב.
נקודת מבט מעניינת על יפן העכשווית וסוגיות הרלוונטיות לאנשים מסביב לעולם. תסריט כתוב טוב, משחק מצוין, סרט מעורר מחשבה. לקהל בוגר ושוחר תרבות אסיה.
מסכימה עם מה שכתבו פה הסיפור עדין ומוצג יפה וברגישות, שחקנים טובים, אבל לעיתים הסרט נופל לרגעי שעמום והוא ארוך. מי שאוהב את הסרטים של קוראדה יהנה.
סרט יפני יפה. קצת ארוך מידי. שחקנים יפים, נופים יפים, רגעים מרגשים. קצת נמרח והעלילה הופכת להיות מפותלת ופחות אמינה במהלך הסרט, כמו בסרט טורקי, אבל אפשר לראות.
עצוב ומדמיע, וגם מרתק ומעודד, הכל יחד, וביפנית. אם יחידנית המתבשרת כי זמנה קצוב בגלל מחלקת הסרטן, אוספת כוחותיה כדי למצוא את אבי הילדה שיום אחד נעלם, כדי שבתה לא תשאר לבד, ועל הדרך, מציידת אותה בחכמה ואומץ ויכולות חברתיות ואישיות. כדאי מאד מאד
סרט מרגש,מקסים ונותן הצצה לאורח החיים,התרבות,הטעמים הנופים של יפן. אם המשפחה בסרט כובשת את הלב,לא אתפלא אם הסרט יזכה בסרט הזר הטוב ביותר תתכוננו להתרגש.
סרט מיוחד, מקסים ומרגש! למי שלא מפחד מדרמות, מומלץ בחום!!!!
עלילת הסרט קיטשית הוליוודית עם משחק טוב של השחקנים.אולי יש ביקורת על הרצון לפרק משפחה ביפן המודרנית.הפירמידה בסוף הסרט היא בעצם אוסף של ילדים צעירים ומבוגרים חסרי אם או דמות של אישה-אם. המובילה והמשמרת את הדבק המשפחתי מתה. הפירמידה כקבר מלכותי היא סמל למוות "מלכותי". באחת הביקורות המלהיבות יש ציון שבית המרחץ הוא מטאפורה לניקוינ ולטיהור שעוברת המשפחה. יותר מדי לסרט בינוני. אין מה להשוות למשל לסרט "פרידות" (2008)
סרט מצויין. מעין טלנובלה ברמה גבוהה על החיים של משפחה יפנית ממעמד בינוני ביפן. עשוי טוב, עלילה מתפתחת, משחק נהדר. סרט עצוב.
סרט מאוד אותנטי על חיי היומיום ביפן ולכן עניין אותי מאוד. העלילה כעלילה אינה הכי מוצלחת- קורים בה יותר מדיי דברים (לא רוצה לעשות ספויילר) ולכן למעשה כל בעיה וקונפליקט מטופל בשטחיות וקופץ להתעסקות בבעיה הבאה .הסרט נע בין קלילות למלודרמה .אך ההצצה ליפן כל כך מרתקת שזה מחפה על הכל מבחינתי.
מצויין, נבנה לאט אבל מרשים. הצצה מופלאה לתרבות היפנית
סרט רגיש ומרגש. מאד מאד מומלץ. סרט של אוסקר.
סרט רגיש מאד, עשוי בצורה יפה ועדינה, על אישה חזקה אוהבת ודואגת למשפחתה בעידן של התרופפות התא המשפחתי והשינוי שעוברת החברה היפני הפטריארכלית המסורתית. צוות שחקנים טוב בהובלת שחקנית ראשית מעולה! ממליץ!
סרט מרגש ומומלץ מאוד!מקווה שיזכה באוסקר לסרט הזרהטוב של השנה.
סרט יפיפה. עשוי היטב ומשוחק נפלא. מעניין לראות חיים ותרבות כל כך שונים ועם זאת בעיות זהות. מומלץ בחום לאהבי סרטים זרים.
סרט מדהים! מתחיל לרגש מהדקות הראשונות ולא מפסיק עד סוף הסרט. פשוט מעולה!
קיטשי פשטני ונמרח.בהחלט לא מומלץ.
מועדון הסרט הטוב. סרט יפני ע"פ הסטנדרט השגרתי. העלילה מתפתח לאט לאט, הקצב איטי והאיכות של התסריט, הדיאלוגים, הבימוי והצילום מצויינת.