6.5/10
סרט מהורהר ומאתגר. המשחק מעולה, הצילום נהדר ויפהפה, הפס-קול נפלא ומוסיף הרבה לאווירה הדרמטית, האפקטים מרשימים במיוחד, העריכה מצוינת ורוב הדיאלוגים מורכבים ועמוקים אך התסריט והעלילה בעלי קצב איטי, לא תמיד הכי מובנים, די מעייפים ולעיתים משעממים. בקיצור, לא לכל אחד. שווה לפחות לנסות.
סרט על משמעות החיים. אבל על כלום בעצם. מסע מפרך בחלל,קשוח ומשעמם בכדי לומר לנו שבעצם אין שום דבר משעותי בחיים זולת האנשים הקרובים אלינו. מסע שמסתכם בנקודת ההתחלה של הסרט. לא התרשמתי.
סרט מסע מעולה,משחק מצויין,עצוב ומתסכל. האדם המודרני לוקח איתו אל החלל את כל הבעיות שהוא יוצר על כדור הארץ,והכי חמור את הפצצה הגרעינית.הריחוק הממושך מכדור הארץ מגביר באדם את הכעס והרוגז,את היצרים האלימים וזה מפחיד.
סרט פילוסופי על אסטרונאוט שיוצא לחלל בעקבות אביו. לא מיועד לחובבי סרטי אקשן למיניהם. הציון עבור האפקטים הוא 9 , עבור מסר פילוסופי 7 , אמינות הסיפור והגיון פיזיקלי 6. היה כדאי שהעלילה תהיה הגיונית יותר, ושיצמדו לחוקי פיזיקה הגיוניים. הבעיות - שודדים על הירח , טיפוס לחללית כשהרקטות כבר עובדות רגע לפני ההמראה, תעופה דרך הטבעות של שבתאי עם לוח מתכת שניתק מחללית אחת ובאורח פלא גם הגעה מדוייקת לחללית האם המרוחקת.
סרט טוב אני מבין למה האנשים לא אוהבים את זה וזה בסדר אבל מבחינתי סרט מעולה.
"מסע מרגש בין כוכבים" לאורך כל הסרט משהו בי אסף נתונים אודות המסר של הסרט. הגיבור הראשי, נשאב כולו אל עולם בו הוא בודד. בתחילת הסרט, היה נדמה שזהו סיפור, כמו כל סיפור אחר, על אסטרונאוט, ובנו, אשר יוצאים למשימות בחלל. לאחר סריקת השטח, שמתי לב למסר מרגש, מעציב, מכעיס, ואמיתי. הגיבור הראשי, לא היה במערכת יחסים טובה עם אביו, לקראת סופו של הסרט, הבנתי מה פשר הבדיקות הנפשיות שלו. בכל פעם הוא לא היה מרוצה ממצבו. הוא היה בודד מאוד, אפילו אשתו כבר מאסה בו. כאשר הוא שחרר את אביו אל החופשי, והתעמת עמו, הוא כבר לא היה "הבן של", ולא הייתה בו מועקה. מכאן, המסקנה שלי: המסר של הסרט היה: "להתמודד עם העבר, לשחרר, להתרכז בטוב שיש סביבך. זה משפחה, חברים, בן/בת זוג, ילדים. כל מה שיקר לך, לפני הכול. מכאן, שהכול חשוב. ואם משהו מפריע, כדאי לנקות אותו מן הלב." אהבתי מאוד, למרות אורכו של הסרט, שאת המסקנה לקח לי זמן להסיק בזמן הצפייה, במיוחד אהבתי את המצב הנפשי שלו בפעם האחרונה, הוא היה בסדר. הגיבור נצפה לוקח לעצמו רגע למחשבה, רגע של רוגע אמיתי. שותה קפה, ואישתו? כנראה חזרה אליו. על פי החיוך שחלקו.
תודה רבה לאתר סרט על הכרטיסים! הלכנו לסרט בלי ציפיות גבוהות, בעיקר לאור הביקורות פה, ונהננו. הסרט מבחינה ויזואלית מאוד מרשים, סרט שגורם לך לחשוב גם אחריו על המסר והמשמעות שלו, מעבר לסיפור שעל פני השטח. אני יכול להבין מאין הביקורת השלילית מגיעה, הקצב מעט איטי, ישנם קטעי קריינות רבים מה שתורם לכך, אבל בסך הכל כשמתמסרים הסרט מהנה.
קודם כל תודה לאתר סרט על הכרטיסים בחינם זה סרט מצויין אם אתם רוצים לשלם 40 שקל על להירדם בקולנוע ההתחלה נראת מבטיחה אבל אחרי זה לא באמת קורה משהו סרט דרמה איטי בלי הרבה צבע שלא באמת קורה משהו לא ממש מובן מה הייתה המטרה פה אני לא התחברתי אפילו תספתי את עצמי נרדם פעמיים למרות שלא התכוונתי נתתי ציון 5 בגלל קטעים שהיו מרשימים וויזאלית לראות בקולנוע
סרט מהפנט ופנטסטי מבחינה ויזואלית, מוחות חלולים - לא להתקרב.
מאכזב. קצת צילומים, קצת מתח, חוסר אמינות בתסריט ובצילומים, נסיון לחקות את אודיסיאה בחלל - אבל עם פילוסופיה בגרוש. חבל על הזמן שלכם. לכו לסרט אחר
אחד הסרטים המשעמממים ביותר שראיתי בחיי. חד מימדי ומעייף.
אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי. הצטרפתי במיוחד לאתר סרט כדי להזהיר אותכם מהשיעמום הנורא שהיה מנת חלקי. כל כך ריק מתוכן, כלום!!
אני אישית מאוד נהנתי מהסרט, סרט מסע רגשי אל תוך הגיבור ואל נשמתו , בראד פיט נותן כאן הופעה בסרט מדע בדיוני פילוסופי מרתק !
כל כך גרוע שזה פשוט מביך. משעמם, מגוחך, פתטי... פשוט עצוב.
אב חדור מטרה ומנותק רגשית יצא למשימה וממנה לא שב. בנו, בראד פיט, מגויס למשימה סודית - לתקשר איתו. היה כאן פוטנציאל גדול לדרמה מרגשת, אבל מכיוון שגם הבן יצר לעצמו מנגנון ניתוק רגשי, בעצם לא היה כלום מלבד המסע בחלל, שהוא יפה בפני עצמו, אבל לא מספיק בשביל להחזיק את הסרט. 3 כוכבים
סרט על הפנים חיקוי חיוור של "האדם הראשון" בדיוני ולא מוסרי הסיבה שהמפיקים עשו צחוק מבראד פיט ואני חושב שזאת סכנה ומיותר להקרין דברים שכאלה צריך כמו הסרט "האדם הראשון" דורש עוד הרבה מאמץ והציון שלי הוא 9 בגלל שעדיף שבני 12 ומעלה יראו את זה
חסר עלילה, חסר עניין, שעמום אחד גדול בקיצור - להתרחק. התאכזבנו מאוד.
משעמם,כבר אחרי 10 דק מבינים שאין פה עיניין כלשהו.אפילו בראד פיט בעצמו לא מצליח לשכנע שיש פה משהו..עלילה משונה מאוד שאין לה אחיזה הגיונית.
סרט משעמם!! לא מומלץ, יכלו לעשות אותו בצורה יותר מעניינת!
יומרני, משעמם, מאכזב, מרדים. יצאנו באמצע. בראד פיט מבוזבז. לא לראות גם כשיגיע להקרנות בטלויזיה.