סרט חמוד.....קצת ארוך מידי
בתור אחד ששונא עכברים,הסרט גרם לי פשוט לאהוב אותם! וגם מאז,התחלתי לאהוב לבשל ואני ממש אוהב לראות את ערוץ האוכל... הסרט הוא אחד מהסרטים הטובים ביותר! יש בו קטעים ממש מרגשים (זה בסדר...אני בוכה מקטעים כאלה תמיד...)חובה לראות!!!
מ-ה-מ-ם !!! פשוט סרט טוב מצחי קופשוט מהמם! מתיאים לכל גיל! אני ממליצה עליו מאד!
מ-ד-ה-י-ם! לכל אוהבי האנימציה - אין מילים לתאר את הרמה ...ציור שנראה לא פעם כצילום עדין. יצאתי מהסרט כולי התפאלות מהאנימציה עצמה אך גם ליהוק הקולות מעולה (באנגלית) הסיפור חמוד ויש בו מסר נכון לילדים שביננו. לכו לראות - לכל הגילים!!!
בסך הכל התאכזבתי. הסרט די משעמם והעלילה לא מספיק זורמת ועם הרבה רגעים מתים. נכון שהיו כמה קטעים מעולים כמו הקטע שהחולדות זרקו את עובד התברואה קשור למקפיא. אבל לא היו מספיק כאלה. ודרך אגב גם בסרט מצוייר צריך איזשהו היגיון. איך חולדה יכולה לשלוט בבנאדם על ידי משיכה בשיער שלו? ממש לא נראה לי..
מסוג סרטי האנימציה שקורצים למבוגרים לאורך כל הדרך.
סרט אנימציה מקסים ומצחיק. הוא מעביר מסר של "הכל אפשרי אם רק רוצים" ו"גם קטנים יכולים". מומלץ ביותר!!
סרט מדהים! ממש מצחיק! ילדים בגילאי ה6-12 יאהבו אותו. סרט מומלץ.
סרט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד למי שעשה אותו! סרט מרתק ומצחיק! מומלץ לכל הגילאים! כל המשפחה כלי ראתה אותו והוא מומלץ בחום!!!!!!!!!!! ממש ממש ממש סרט טוב!
סרט חמוד, יפה, מהנה. מתאים גם למבוגרים, אך לאנשים שיש להם טראומות מעכברושים-אל תראו. הוא גם מצחיק, וגם רציני. אני מאד ממליצה לראות!
בתור צופה שאוהבת סרטים מצוירים ובעיקר את הייחודיים דווקא מהסרט הזה התאכזבתי. הדמויות חביבות ותו לא, העלילה פשוטה ללא תחכום, והוא ממצה את עצמו די מהר. הוא לא מצחיק, לא שנון - בקיצור, לכו עם הילדים, הנכדים, הנינים או שהם ילכו בעצמם אם הם עד גיל 15. סרט לילדים בלבד !
סרט מקסייים. כל כך חמודד:P
הסרת מצחיק מאוד אני מאוד אהבתי אותו אד שבא לי ליראות שוב שווה לכם ליראות אותו אה ואם אתם רוצים לדעת עוד דברים מגניבים תיכנסו לאתר הבאה www.siklonsoper.fav.co.il
סרטט ממש חמוד אני מאוד אהבתי הלכתיי לראות אותו עם חברה שלי זוהר וממש אהבנו את הסרט שווה ללכת אבל לא עם הורים יותר כיף עם חברים..
מצטער, העובדה שזה סרט אנימציה עדיין לא עושה ממנו סרט לילדים.אולי הדור החדש של הילדים מבין במסעדות גורמה ואני טועה. כסרט למבוגרים, יש פה ושם קטעים מצחיקים אבל הסיפור הוא ברובו נאיבי וצפוי. בקיצור, בשבת אחה"צ עדיף לישון.
אין הרבה מה להגיד סרט חזק קורא מצחוק המוןןןןןןןןן קטעים טובים ולא היה רגע שלא נהניתי מומלץ בחום ומי שלא הולך פשוט מפסיד בגדולללל!!!!!!!!!!
כמו שאמרתי הסרט הזה מדהים אני ראיתי 5 פעמים אותו ואף פעם לא משועמם
תאמת לא משהו...ציפיתי ליותר. לא היו ממש קטעים מצחיקים והסרט ארוך ומשעמם.. מתאים יותר לילדים קטנים.
זה היה הסרט הכי חמוד שראיתי!!!!! הסרט הזה הוא מיועד לכל גיל. יש בו קטעים מצחיקים, ועצובים שממש נוגעים ללב... ממש התרגשתי! יש בזה גם מוסר השכל. ובקיצור חוויה לכל המשפחה!
סרט האנימציה הטוב ביותר שראיתי !! (: מתאים לכל הגילאים . סרט חמוד , קליל , משעשע ביותר - מומלץ בטירוף !
סרט נפלא. אני מנקדת אותו בסרט האנימציה הטוב ביותר שראיתי
הלכתי לסרט עם אחותי, וזו התרשמותי: רטטוי הוא סרט ילדים טיפוסי שלא ממש מחדש שומדבר. אבל מאוד נחמד. כמו תמיד אצל סרטי וולט דיסני, מתחילים כשהמצב רע, אח"כ קצת שמחים ואז שוב המצב מחמיר, ורק בסוף הכל טוב. העלילה חביבה, לא נדהמתי.
סרט מצחיק ומהנה! שווה ללכת!
סרט חמוד עם מסר... לא מרתק במיוחד ולא ממש מעניין אבל נחמד ומשעשע... מתאים בעיקר לילדים מגיל 10 ומעטה...
הסרט הפתיע ובגדול! באתי עם ציפיות נמוכות אבל נהניתי מכל רגע! מצחיק, שנון וקולע
סרט יפה מאוד! עלילה יפה, מצחיקה וקצת מרגשת.. בהתחלה חשבתי שזה סתם סרט מצויר אבל אחרי שראיתי את הסרט הבנתי שאני טועה! סרט יפה אני בדילמה מה יותר יפה זה או הארי פוטר.. בקיצור מומלץ!
ראט-טט-וי-י. מה זה השם הזה!? אבל, לא חשוב, העיקר שהסרט בהחלט מכפר על השם המוזר- סרט מצוין, מצחיק וסוחף. מתאים לכל המשפחה, אך לא כשאר סרטי דיסני-פיקסאר אין הרבה קריצות למבוגרים. חוץ מזה, סרט ממש חמוד ומהנה, כיפי לצפייה בקולנוע. מומלץ.
סרט חמוד ביותר! וראיתי בDVD:)
הסרט הכי יפה שראיתי יותר טוב מהארי פוטר אבל זה מצחיק הזוי ומראה שאם מתאמצים מקבלים תוצאה טובה
בהתחלה הלכתי לסרט עם אחותי, וציפיתי לסרט ילדים נחמד וטיפשי. אבל זה הרבה יותר מסתם סרט אנימציה לילדים. זה סרט עם עומק, סרט מדהים, עם אנימציה מדהימה ומדובבים מעולים. ניהנתי מכל רגע. היו כמה נקודות מאוד מפתיעות, וגם קטעי הומור ממש מצחיקים. סרט לכל המשפחה, מומלץ בחום. בנוסף, בתחילת הסרט יש סרטון קצר וממש מצחיק.