חדשות קולנוע וסרטים

החל מהיום: הלהיטים של הקולנוע הישראלי - בתרגום לצרפתית

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
קיץ של קולנוע ישראלי בסינמטק תל אביב ייפתח היום ויקרין במהלך יולי-אוגוסט את הלהיטים הגדולים של השנים האחרונות בתרגום לצרפתית עבור קהל התיירים וקהל דוברי הצרפתית. אלו סרטים יוקרנו?
קרן הקולנוע הישראלי, המכון הצרפתי בישראל וסינמטק תל אביב מציגים לראשונה – קיץ חם של להיטי הקולנוע הישראלי בתרגום לצרפתית.

במהלך הקיץ, החל מהיום (2 ביולי) ועד ה-30 באוגוסט בימי ראשון ורביעי בשעות 17:00 ו-19:30 בסינמטק תל אביב יוקרנו סרטים ישראליים לכל המשפחה המלווים בכתוביות בצרפתית ויאפשרו לדוברי צרפתית לקחת חלק בחוויה הישראלית ולראות מקרוב את מרקם החיים בארץ דרך עיניו של הקולנוע הישראלי המצליח.

הסרטים שיוקרנו יצאו בשנים האחרונות לאקרנים וזכו בפרסים יוקרתיים בארץ וברחבי העולם: "אבינו" של מני יעיש (2015), "לעבור את הקיר" של רמה בורשטיין (2016), "לא פה, לא שם", של מייסלון חמוד (2016), "אבוללה" של יונתן גבע (2015) לקהל הצעיר, "לב שקט מאוד של איתן ענר (2016), "נמל בית" של ארז תדמור (2016), "עניינים אישיים" של מהא חאג' (2016) והלהיט "אפס ביחסי אנוש" של טליה לביא (2014).

תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
חץ אפס ביחסי אנוש (עמוד סרט)
חץ לעבור את הקיר (עמוד סרט)
חץ לא פה, לא שם (עמוד סרט)
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט