חדשות קולנוע וסרטים

"סיפור בשטחים" מפסטיבל דובאי לפסטיבל הקולנוע היהודי בירושלים

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
"סיפור בשטחים" או בשמו האנגלי WEST BANK STORY נעל לפני שבועיים את פסטיבל הקולנוע הבינלאומי בדובאי לתגובות נלהבות וזועמות כאחד. הסרט הקצר, בבימוי של הבמאי האמריקני ארי סנדל, מביא את סיפור אהבה יוצא דופן.

על רקע הסכסוך העסקי בין חומוסיה פלסטינית למזללה מתנחלית, אי שם בשטחים, פורח סיפור אהבה בין חייל במחסום לנערה פלסטינית. האם האהבה והכסף ינצחו את הסכסוך הנצחי? ארי סנדל מביים קומדיה מוסיקלית!!!!!! שמתייחסת לסכסוך במקוריות רבה.

בויכוח ובדיון שנערך לאחר ההקרנה בדובאי, דווקא הפלסטינים הגנו על הגרסה המוסיקלית של הסכסוך, בעוד צופים מארצות ערב שונות התרעמו לנוכח חוסר הרצינות בו מתייחס הבמאי לנושא.

עותק של הסרט הגיע לפסטיבל הקולנוע היהודי הבינלאומי בירושלים ויוקרן ביום רביעי במסגרת של "סרטים קצרים בינלאומיים".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט