חדשות קולנוע וסרטים

שמים סריף וחנאן קטאן מתארחות ב - TLVFest

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: מערכת "סרט"

הסופרת/במאית/תסריטאית, הגברת שמים סריף זוכת פרס VISIBLITY AWARD של האתר Afterellen תתארח ב-26 באוקטובר במועדון הסרטים החודשי של הפסטיבל לקולנוע גאה TLVFest. סריף, ממוצא דרום אפריקאי נשואה למפיקה חנאן קטאן, בעלת שורשים פלסטינאים ומשפחה בבית לחם, תשוחח עם הקהל במסגרת ערב מיוחד שיוקדש לסרטיה. כיום מתגוררות השתיים בלונדון. סריף וקטאן ינכחו גם אירוע TEDx Holy Land שיתקיים בירושלים יומיים לאחר מכן.

[*]

סריף התפרסמה בזכות ספרה הראשון "העולם שבסתר" המתאר סיפור אהבה לסבי בלתי אפשרי בשנות ה-50 בדרום אפריקה. הספר זכה בשני פרסים יוקרתיים - הפנדלטון ובטי טרסק. המגזין המוביל ביוהנסבורג The Star בחר בו כאחד מספרי השנה שלו ואילו The Times הלונדוני שיבח אותו כיצירה פורצת דרך. ספרה השני Despite the Falling Snow זכה גם הוא לשבחים וספרה השלישי I Can't Think Straight העוקב אחרי סיפור אהבה לסבי בין בחורה פלסטינאית מבית עמיד לצעירה הודית, הפך גם הוא להצלחה.

סריף הפכה שניים מספריה ("אינני יכולה לחשוב כמו סטרייטית" ו"העולם שבסתר") המצליחים לסרטי קולנוע. סרטה הראשון "העולם שבסתר" הפך להצלחה כאשר הציג בפסטיבל הקולנוע הבינלאומיים של טורונטו ולונדון. הסרט אף זכה בפרס חביב הקהל בפסטיבלי הקולנוע ההומו-לסביים במיאמי וטמפה ובפרס הבמאית הטובה ביותר בפסטיבל הסרטים הבין-לאומי בפניקס.

באירוע תשתתף גם המוסיקאית לאוני קאזנובה ((Leonie Casanova שבצעה את שירי הנושא בסרטיהן. הזמרת תופיע עם שיריה לפני הקרנת הסרט "העולם שבסתר".

בערב יוקרנו שני סרטיה.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט