חדשות קולנוע וסרטים

"נגד הזרם" במועדון – TLVFest

8/5/2011
שלח לחבר+ הוסף תגובה
מאת: מערכת "סרט"

הסרט "נגד הזרם", הנציג של פרו לאוסקר, זוכה ב-39 פרסים בינלאומיים ביניהם בפרס חביב הקהל לסרט הזר הטוב ביותר בפסטיבל סאנדנס 2010, יוקרן ברביעי הקרוב בסינמטק ת"א.

[*]

הסיפור מתרחש בכפר דייגים פסטורלי על חוף ימה של פרו. מיגל הוא דייג נאה הנשוי למאריאלה שמצפה להולדת ילדם הראשון. מיגל מסתיר מחבריו ומשפחתו את אהבתו לסנטיאגו הצייר, שתושבי הכפר מתנכרים לו על נטייתו המינית. אירוע בלתי צפוי ישנה את חייהם ויגרום למיגל להגיע להחלטה גורלית.

[*]

לפני הקרנת הסרט תחשף תוכניית הפסטיבל הקולנוע הגאה 2011 שיתקיים בדיוק חודש לאחר מכן ב-11 עד ה-18 ביוני ויוקרן בבכורה עולמית הפרומו של הפסטיבל שנוצר על ידי מיש.

העותק באדיבות YES. את הסרט ביים - חוויאר פואנטס לאון. ומשחקים בו - מאנולו קארדונה, כריסטיאן מרקאדו. פרו, ספרדית כתוביות בעברית, 2010, 100 דקות.

ההקרנה תיערך ביום רביעי, ה-11 במאי, 2011, בשעה עשר, בסינמטק תל אביב.

צפו בטריילר:



תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   

חיפוש בארכיון החדשות

הציגו את כל הידיעות מחודש ושנה מסוימים, או חפשו טקסט בארכיון.

לפי חודש
או חיפוש טקסטואלי בארכיון
מתאריך עד